izkab
matka wariatka
Nati - u nas z zabawą ostatnio kiepsko, odkąd Karolka nauczyła się stawać nie chce robić nic innego nie interesują ją zabawki, ciągle przy wszystkim staje, podciąga się, drepta... najlepszym punktem wspinaczkowym jestem oczywiście jastrasznie jest absorbująca, nie można jej na chwilę zostawić samej, bo zaraz przy czymś staje i puszcza się, albo chce iść, a nie umie jeszcze są dwie zabawki którymi się interesuje - miś, którego strasznie tuli i całuje
, oraz pchacz - póki co nie służy wcale do chodzenia, ale wrzucania kulek do dziurki ;-)
No i okazało się, że moje dziecko baaaardzo lubi inne dzieci i jest zakochana w swojej siostrze, nikogo tak nie całuje jak Pauli i co zobaczy Paulę, to uśmiech od ucha do ucha
Poza tym Karola przestala niedawno cycać w nocy zauważyłam, że teraz przynajmniej więcej je w ciągu dnia
A dzisiaj się do nas katar przyplątał :-( ale i tak długo się trzymałyśmy
, oraz pchacz - póki co nie służy wcale do chodzenia, ale wrzucania kulek do dziurki ;-)
No i okazało się, że moje dziecko baaaardzo lubi inne dzieci i jest zakochana w swojej siostrze, nikogo tak nie całuje jak Pauli i co zobaczy Paulę, to uśmiech od ucha do ucha
Poza tym Karola przestala niedawno cycać w nocy zauważyłam, że teraz przynajmniej więcej je w ciągu dnia
A dzisiaj się do nas katar przyplątał :-( ale i tak długo się trzymałyśmy