nati_1309
Zaangażowana w BB
Mamjakty my mamy tak samo. Jak Jasio widzi że coś jem to mi zabiera i sam zjada. Ale jak ugotuję coś specjalnie dla niego to za nic tego nie zje. Dopiero jak widzi że inni też to jedzą to i on zje i najlepiej żeby to było na czyimś talerzu a nie w jego miseczce. Więc ja udeję że to samo nakładam i dla Jasia i dla taty i wtedy ładnie zjada Małe oszustwo ale jakie skutki.
Dziewczyny mamy problem z zasypianiem. Mały za żadne skarby nie zaśnie u siebie w łóżeczku. Musi zasnąć u nas na łóżku a później można robić z nim co się chce. Tak więc mały zasypia a ja go do lóżeczka przenosze. Ostatnie 3 noce śpi w swoim pokoiku ale dla niego jakoś to bez różnicy. Pewnie dlatego że zasypia u nas. Dziś spróbuję go uspać w łóżeczku. Zobaczymy jak wyjdzie.
Dziewczyny mamy problem z zasypianiem. Mały za żadne skarby nie zaśnie u siebie w łóżeczku. Musi zasnąć u nas na łóżku a później można robić z nim co się chce. Tak więc mały zasypia a ja go do lóżeczka przenosze. Ostatnie 3 noce śpi w swoim pokoiku ale dla niego jakoś to bez różnicy. Pewnie dlatego że zasypia u nas. Dziś spróbuję go uspać w łóżeczku. Zobaczymy jak wyjdzie.