Hej dziewczyny muszę napisać tutaj bo nie daje rady .Wczoraj byliśmy z mężem na wizycie kontrolnej i okazało się że serduszko nie bije zatrzymało się na 7tygodniu. Jestem załamana i nie mogę w to uwierzyć bo mamy już syna prawie 2 latka a tu kolejna ciąża i niestety nie będzie rodzeństwa.Nie wiem co myśleć
reklama
Rozwiązanie
U mnie powiedzieli, że po pierwszym okresie możemy się starać. U mnie poronienie było wywołane tabketkami. Po nich wszystko się oczyściło.A ile czasu lekarz wam powiedział by poczekać przed kolejnym staraniem ? Mi powiedział że minimum 3 razy okres muszę mieć
Nareszcie w domu czuję się dobrze dostałam antybiotykAha, no co szpital to inaczej, ja wyszłam bez wypisu i kazali odebrać na drugi dzień (Ale nie był nawet na drugi dzień gotowy ponoć ma być dzisiaj)
reklama
Nie dziwię się ja też pewnie przedłużę zwolnienie narazie dostałam do 15Trzymaj się jakoś [emoji8]
Ja wczoraj dzwoniłam do kliniki żeby mi przedłużyli zwolnienie jeszcze na tydzień. Fizycznie dobrze się czuję ale jeszcze nie jestem gotowa na powrót do pracy
Super jak już w domu, ja też dostałam antybiotyk na 5 dniNareszcie w domu czuję się dobrze dostałam antybiotyk
Pewnie też każdy lekarz co innego przypisuje ważne by działałoU mnie gin mówil ze zazwyczaj dają inny ale jak powiedziałam że karmię piersią to wpisał taki po którym można karmić
Joaszka
Fanka BB :)
Ten antybiotyk to tak profilaktycznie zawsze dają w razie w. jest niewielkie ale jednak ryzyko zakażenia po łyżeczkowaniuPewnie też każdy lekarz co innego przypisuje ważne by działało
Ja Unidox solutab na 5 dni 2 razy dziennie
reklama