Hej dziewczyny muszę napisać tutaj bo nie daje rady .Wczoraj byliśmy z mężem na wizycie kontrolnej i okazało się że serduszko nie bije zatrzymało się na 7tygodniu. Jestem załamana i nie mogę w to uwierzyć bo mamy już syna prawie 2 latka a tu kolejna ciąża i niestety nie będzie rodzeństwa.Nie wiem co myśleć
reklama
Rozwiązanie
U mnie powiedzieli, że po pierwszym okresie możemy się starać. U mnie poronienie było wywołane tabketkami. Po nich wszystko się oczyściło.A ile czasu lekarz wam powiedział by poczekać przed kolejnym staraniem ? Mi powiedział że minimum 3 razy okres muszę mieć
OdpoczywamNo mam dobrze, narzekać nie mogę no odpoczywaj dzisiaj ile możesz
reklama
A co się dzieje że gorzej ?Ja miałam zakażenie po łyżeczkowaniu... 3 miesiące na silnych antybiotykach :/ Później 7 lat nie mogłam zajść w ciążę, lekarze wiązali to wszystko ze sobą.
Dziewczyny super, że u was wszystko ok. U mnie znowuż dzisiaj gorzej. Eh...
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Ja po lyzeczkowaniu nie dostałam antybiotyku ale wszystko dobrze było .
A jak to zakażenie się objawialo? Czy dopiero na kontrolnej wizycie usg wyszło?Ja miałam zakażenie po łyżeczkowaniu... 3 miesiące na silnych antybiotykach :/ Później 7 lat nie mogłam zajść w ciążę, lekarze wiązali to wszystko ze sobą.
Dziewczyny super, że u was wszystko ok. U mnie znowuż dzisiaj gorzej. Eh...
Nie przestawałam krwawić po łyżeczkowaniu, nie goiło się, a w końcu pojawiła się gorączka i ogólnie bardzo złe samopoczucie. Wtedy stwierdzili, że zaraziłam się gronkowcem złocistym.A jak to zakażenie się objawialo? Czy dopiero na kontrolnej wizycie usg wyszło?
To współczuję. Ale już się wyleczylas i jest wszystko ok ?Nie przestawałam krwawić po łyżeczkowaniu, nie goiło się, a w końcu pojawiła się gorączka i ogólnie bardzo złe samopoczucie. Wtedy stwierdzili, że zaraziłam się gronkowcem złocistym.
A tak na marginesie, jak krwawilyscie po lyzeczkowaniu i ile to trwało? Bolało was coś?
Joaszka
Fanka BB :)
ja nie krwawiwiłam wcale. tylko delikatnie plamiłam ok.3 dni. Potem spokój a dziś jakieś taki czasem delikatnie zabarwiony śluz...(10 dni po)To współczuję. Ale już się wyleczylas i jest wszystko ok ?
A tak na marginesie, jak krwawilyscie po lyzeczkowaniu i ile to trwało? Bolało was coś?
Nic mnie nie boli. Lekarz wpisał ketonal ale nie musiałam brać ani razu...
reklama
Ja fizycznie dobrze jeszcze troszkę plamie ogolnie to szybko wróciłam do formy po zabiegu@Aniusia38 A Ty jak tam ?