Hej dziewczyny muszę napisać tutaj bo nie daje rady .Wczoraj byliśmy z mężem na wizycie kontrolnej i okazało się że serduszko nie bije zatrzymało się na 7tygodniu. Jestem załamana i nie mogę w to uwierzyć bo mamy już syna prawie 2 latka a tu kolejna ciąża i niestety nie będzie rodzeństwa.Nie wiem co myśleć
reklama
Rozwiązanie
U mnie powiedzieli, że po pierwszym okresie możemy się starać. U mnie poronienie było wywołane tabketkami. Po nich wszystko się oczyściło.A ile czasu lekarz wam powiedział by poczekać przed kolejnym staraniem ? Mi powiedział że minimum 3 razy okres muszę mieć
Trzymam kciuki! Daj znać czy wszystko ok!
Dopiero mnie przyjęli czekam na zabieg
reklama
Jednak zabieg, a ile będziesz czekała, pewnie parę godzin od ostatniego posiłku? Będzie dobrze, daj znać po zabiegu jak.sie czujesz. Jutro powinnaś być już w domkuDopiero mnie przyjęli czekam na zabieg
Juz po zabiegu wszystko okTrzymam kciuki! Daj znać czy wszystko ok!
Ja rano zjadłam i od 12 już nic nie jadłam i nie piłam Juz jestem po zabiegu jutro mnie wypiszaJednak zabieg, a ile będziesz czekała, pewnie parę godzin od ostatniego posiłku? Będzie dobrze, daj znać po zabiegu jak.sie czujesz. Jutro powinnaś być już w domku
To dobrze, teraz odpoczywaj i oszczędzaj się. Jak się czujesz?Ja rano zjadłam i od 12 już nic nie jadłam i nie piłam Juz jestem po zabiegu jutro mnie wypisza
Dobrze się czujeTo dobrze, teraz odpoczywaj i oszczędzaj się. Jak się czujesz?
To dobrze, to za niedługo do domu, albo już w drodze do domu jesteś uważaj na siebie i odpoczywajDobrze się czuje
Jeszcze w szpitalu czekam na wypis który ma być dopiero o 13To dobrze, to za niedługo do domu, albo już w drodze do domu jesteś uważaj na siebie i odpoczywaj
Aha, no co szpital to inaczej, ja wyszłam bez wypisu i kazali odebrać na drugi dzień (Ale nie był nawet na drugi dzień gotowy ponoć ma być dzisiaj)Jeszcze w szpitalu czekam na wypis który ma być dopiero o 13
reklama
Joaszka
Fanka BB :)
Trzymaj się jakoś [emoji8]Jeszcze w szpitalu czekam na wypis który ma być dopiero o 13
Ja wczoraj dzwoniłam do kliniki żeby mi przedłużyli zwolnienie jeszcze na tydzień. Fizycznie dobrze się czuję ale jeszcze nie jestem gotowa na powrót do pracy