Hej dziewczyny muszę napisać tutaj bo nie daje rady .Wczoraj byliśmy z mężem na wizycie kontrolnej i okazało się że serduszko nie bije zatrzymało się na 7tygodniu. Jestem załamana i nie mogę w to uwierzyć bo mamy już syna prawie 2 latka a tu kolejna ciąża i niestety nie będzie rodzeństwa.Nie wiem co myśleć
reklama
Rozwiązanie
U mnie powiedzieli, że po pierwszym okresie możemy się starać. U mnie poronienie było wywołane tabketkami. Po nich wszystko się oczyściło.A ile czasu lekarz wam powiedział by poczekać przed kolejnym staraniem ? Mi powiedział że minimum 3 razy okres muszę mieć
Evela.6
Fanka BB :)
A tak szczerze myślicie jeszcze o kolejnej ciąży?bo ja jak się dowiedziałam to już nie chciałam kolejny raz bać się że będzie tak samo jak teraz.
Ja jestem 3 dni po 3 poronieniu(po zabiegu) i na chwilę obecna strach przed kolejna próba jest za duzy. 5 lat starań, 3 utracone ciążę, to jest za dużo dla mnie
![Crying face :cry: 😢](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f622.png)
reklama
Pewnie nie jesteś jedyna silna kobieta, która by to przerosło, wiele osób by nie mogło się pozbierać. Bardzo się współczuję, trzymaj się cieplutko i odpoczywaj po zabiegu ;*Ja jestem 3 dni po 3 poronieniu(po zabiegu) i na chwilę obecna strach przed kolejna próba jest za duzy. 5 lat starań, 3 utracone ciążę, to jest za dużo dla mniepo tym poronieniu nie mogę się kompletnie pozbierać. W 12 tyg dowiedziałam się, że serduszko nie bije a że mieszkam w UK oni od razu nie robią zabiegu, tylko musza'udokumentowac 'że ciąża się nie rozwija. Więc chodziłam 2 tyg ze świadomością że moja Kruszynka nie żyje bo czekałam na zabieg... I to mnie przerosło a wydawało mi się, że jestem twarda, silna kobieta...
szkala
Dziewczyny doatałyście już okres ? Jestem 5 tyg po lyzeczkowaniu
Ja dostałam dopiero po ponad 7. Lekarz mówił, ze zdarza się ze i dopiero dziewczyny dostają po 12. Nadałaś spadek bett? Po 6 jak nie przyjdzie warto iść sprawdzić.
Nie nie badalam, właśnie w tym tygodniu mam zamiar iśćJa dostałam dopiero po ponad 7. Lekarz mówił, ze zdarza się ze i dopiero dziewczyny dostają po 12. Nadałaś spadek bett? Po 6 jak nie przyjdzie warto iść sprawdzić.
marta18691
Przykre to ale mozecie za jakis czas znowu sprobowac wiem ze strata boli
widac tak musialo byc rozne przyczyny mogly byc...
Ja dostałam dokładnie po 4 tygodniach od zabieguDziewczyny doatałyście już okres ? Jestem 5 tyg po lyzeczkowaniu
![Confused face :confused: 😕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f615.png)
Ja jestem 5 tygodni po, ale dzisiaj cis zaczęłam plamic lekko, mam nadzieję że to przepowiednia okresu. A miałaś taki jak zawsze czy był mocniejszy/słabszy/bardziej bolał?Ja dostałam dokładnie po 4 tygodniach od zabiegu![]()
A na kontroli u lekarza byłaś? Ja byłam jakoś 2.5tygidnia po na kontroli i ok wszystko tylko jakaś mała nadzerka się zrobiła, ale lekarka powiedziała że po zabiegu tak możesię stać i że powinna sama zniknąć
Joaszka
ja 29.10 zabieg a 29.11 miesiączka
jestem już po kontroli u lekarza i wszystko oki
jestem już po kontroli u lekarza i wszystko oki
Dziewczyny doatałyście już okres ? Jestem 5 tyg po lyzeczkowaniu
reklama
Na kontroli jeszcze nie byłamJa jestem 5 tygodni po, ale dzisiaj cis zaczęłam plamic lekko, mam nadzieję że to przepowiednia okresu. A miałaś taki jak zawsze czy był mocniejszy/słabszy/bardziej bolał?
A na kontroli u lekarza byłaś? Ja byłam jakoś 2.5tygidnia po na kontroli i ok wszystko tylko jakaś mała nadzerka się zrobiła, ale lekarka powiedziała że po zabiegu tak możesię stać i że powinna sama zniknąć
![Confused face :confused: 😕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f615.png)