reklama
Nawet jeśli jqkims cudem wolno byłoby podać accofil podczas karmienia, to na pewno nie można sterydów. Więc najlepiej zakończyć karmienie przed staraniami. Z mojej perspektywy warto też dać szansę ciału sie zregenerować przed staraniami. Lekarza niestety nie polecę, bo nie znam. Życzę wam owocnych starańBędziemy się starać o drugie dziecko. Czy podczas karmienia piersią nie wolno wdrażać terapii Accofilu dobrzusznego i wlewów Smoflipid?
Dziewczyny czy znacie dobrego lekarza który on-line wizyty prowadzi?
aspekt
Fanka BB :)
Encortolon (być może tylko w niedużych dawkach) pozwalaja.Nawet jeśli jqkims cudem wolno byłoby podać accofil podczas karmienia, to na pewno nie można sterydów. Więc najlepiej zakończyć karmienie przed staraniami. Z mojej perspektywy warto też dać szansę ciału sie zregenerować przed staraniami. Lekarza niestety nie polecę, bo nie znam. Życzę wam owocnych starań
@Ciekawski A czy Wy nie byliście u dr Paśnika? Jeśli byliście, to nie zaproponował Wam konsultacji mailowych?
Cześć Dziewczyny, mam pytanie bo zaraz zwariuję Tydzień temu byłam u lekarza bo wyszedł mi pozytywny test, faktycznie czułam mocne uderzenie progesteronu, zrobił mi się wielki brzuch, napięty, niesamowicie tkliwe i bolesne piersi (5 tydzień).W związku z tym, że jestem po 4 poronieniach i długiej diagnozie, zaczęłam brać encorton i accofil i wtedy myślałam, że umrę…czułam jakby mi rozrywało jajniki i czułam się jakbym miała grypę, ból kręgosłupa i mięśni więc żeby funkcjonować wzięłam na noc za zgodą lekarza paracetamol i wiecie co? Obudziłam się i czułam, ze zniknęły wszystkie dolegliwości grypowe, ale też zmniejszyły się dolegliwości ze strony piersi i brzucha w sensie nie ma tego napięcia i nie wiem czy to normalne czy znów ciąża obumarła przez ten paracetamol, albo ja coś źle zrobiłam? Lekarza mam dopiero w poniedziałek i boję się, że stracę albo już straciłam kolejną ciążę Kolejne zastrzyki accofilu już nie powodują takich dolegliwości, oprócz tego, że czuję zmęczenie i mam rozwaloną totalnie morfologię. Help dziewczyny, help…
reklama
Żadna z nas nie może ci pomóc. Jeśli chcesz wiedzieć, czy ciąża sie rozwija, zrób badanie beta HCG z przyrostem po 48hCześć Dziewczyny, mam pytanie bo zaraz zwariuję Tydzień temu byłam u lekarza bo wyszedł mi pozytywny test, faktycznie czułam mocne uderzenie progesteronu, zrobił mi się wielki brzuch, napięty, niesamowicie tkliwe i bolesne piersi (5 tydzień).W związku z tym, że jestem po 4 poronieniach i długiej diagnozie, zaczęłam brać encorton i accofil i wtedy myślałam, że umrę…czułam jakby mi rozrywało jajniki i czułam się jakbym miała grypę, ból kręgosłupa i mięśni więc żeby funkcjonować wzięłam na noc za zgodą lekarza paracetamol i wiecie co? Obudziłam się i czułam, ze zniknęły wszystkie dolegliwości grypowe, ale też zmniejszyły się dolegliwości ze strony piersi i brzucha w sensie nie ma tego napięcia i nie wiem czy to normalne czy znów ciąża obumarła przez ten paracetamol, albo ja coś źle zrobiłam? Lekarza mam dopiero w poniedziałek i boję się, że stracę albo już straciłam kolejną ciążę Kolejne zastrzyki accofilu już nie powodują takich dolegliwości, oprócz tego, że czuję zmęczenie i mam rozwaloną totalnie morfologię. Help dziewczyny, help…
Podziel się: