reklama
Nawet jeśli jqkims cudem wolno byłoby podać accofil podczas karmienia, to na pewno nie można sterydów. Więc najlepiej zakończyć karmienie przed staraniami. Z mojej perspektywy warto też dać szansę ciału sie zregenerować przed staraniami. Lekarza niestety nie polecę, bo nie znam. Życzę wam owocnych starańBędziemy się starać o drugie dziecko. Czy podczas karmienia piersią nie wolno wdrażać terapii Accofilu dobrzusznego i wlewów Smoflipid?
Dziewczyny czy znacie dobrego lekarza który on-line wizyty prowadzi?
aspekt
Fanka BB :)
Encortolon (być może tylko w niedużych dawkach) pozwalaja.Nawet jeśli jqkims cudem wolno byłoby podać accofil podczas karmienia, to na pewno nie można sterydów. Więc najlepiej zakończyć karmienie przed staraniami. Z mojej perspektywy warto też dać szansę ciału sie zregenerować przed staraniami. Lekarza niestety nie polecę, bo nie znam. Życzę wam owocnych starań
@Ciekawski A czy Wy nie byliście u dr Paśnika? Jeśli byliście, to nie zaproponował Wam konsultacji mailowych?
Cześć Dziewczyny, mam pytanie bo zaraz zwariuję Tydzień temu byłam u lekarza bo wyszedł mi pozytywny test, faktycznie czułam mocne uderzenie progesteronu, zrobił mi się wielki brzuch, napięty, niesamowicie tkliwe i bolesne piersi (5 tydzień).W związku z tym, że jestem po 4 poronieniach i długiej diagnozie, zaczęłam brać encorton i accofil i wtedy myślałam, że umrę…czułam jakby mi rozrywało jajniki i czułam się jakbym miała grypę, ból kręgosłupa i mięśni więc żeby funkcjonować wzięłam na noc za zgodą lekarza paracetamol i wiecie co? Obudziłam się i czułam, ze zniknęły wszystkie dolegliwości grypowe, ale też zmniejszyły się dolegliwości ze strony piersi i brzucha w sensie nie ma tego napięcia i nie wiem czy to normalne czy znów ciąża obumarła przez ten paracetamol, albo ja coś źle zrobiłam? Lekarza mam dopiero w poniedziałek i boję się, że stracę albo już straciłam kolejną ciążę Kolejne zastrzyki accofilu już nie powodują takich dolegliwości, oprócz tego, że czuję zmęczenie i mam rozwaloną totalnie morfologię. Help dziewczyny, help…
Żadna z nas nie może ci pomóc. Jeśli chcesz wiedzieć, czy ciąża sie rozwija, zrób badanie beta HCG z przyrostem po 48hCześć Dziewczyny, mam pytanie bo zaraz zwariuję Tydzień temu byłam u lekarza bo wyszedł mi pozytywny test, faktycznie czułam mocne uderzenie progesteronu, zrobił mi się wielki brzuch, napięty, niesamowicie tkliwe i bolesne piersi (5 tydzień).W związku z tym, że jestem po 4 poronieniach i długiej diagnozie, zaczęłam brać encorton i accofil i wtedy myślałam, że umrę…czułam jakby mi rozrywało jajniki i czułam się jakbym miała grypę, ból kręgosłupa i mięśni więc żeby funkcjonować wzięłam na noc za zgodą lekarza paracetamol i wiecie co? Obudziłam się i czułam, ze zniknęły wszystkie dolegliwości grypowe, ale też zmniejszyły się dolegliwości ze strony piersi i brzucha w sensie nie ma tego napięcia i nie wiem czy to normalne czy znów ciąża obumarła przez ten paracetamol, albo ja coś źle zrobiłam? Lekarza mam dopiero w poniedziałek i boję się, że stracę albo już straciłam kolejną ciążę Kolejne zastrzyki accofilu już nie powodują takich dolegliwości, oprócz tego, że czuję zmęczenie i mam rozwaloną totalnie morfologię. Help dziewczyny, help…
reklama
Ja wiem, że mogę zrobić betę, ale poczekam już do poniedziałku, wtedy się wszystko okaże, ale jestem po prostu przerażona. Bardziej chodziło mi o to, czy po accofilu i encortonie zdarzył się komuś spadek progesteronu, chyba, że to faktycznie po paracetamolu, ale wzięłam go za zgodą lekarza więc już sama nie wiem. Ja chyba nie przeżyję 5 poronienia, nie mam siły już walczyć
Podziel się: