Trzymam kciuki!!!!Już naszczescie się dodzwoniłam. Po wizytach profesor powie jakie leki. 22 dc zaczęły boleć mnie mega piersi odrazu i myślę coś za wcześnie. I od wwtedy nad ranem co chwilę siku szzlam. I tee piersi takie dziwne i myślę sikne na test co mi szkodzi i blada kreska się pojawiła i pojechałam na betę.... A wogole nie czułam tego cyklu aani owulacji co najlepsze.... Mam nadzieję że bedzzie wszystko ok
reklama
monikao777
Fanka BB :)
:*Trzymam kciuki!!!!
Żana10
Aktywna w BB
Dziewczyny pomocy... Jak pisałam wcześniej miałam mieć czwarte szczepienie 6 maja a dziś robię test dodatni i beta 73. Dodam. Ze 27 dc. Niie biorę żadnych leków. Dzwonię do gynemed ale nie odbierają... Co robić...
Super trzymam kciuki napewno wszystko będzie dobrze zobaczysz super
monikao777
Dziewczyny od prof malinowskiego. Brałyście accofil pol ampulki każdego dnia? Bo kurcze nie wiem czy dobrze zrozumiałam przrz tel
monikao777
:* teraz twoja kolej juz niee długoSuper trzymam kciuki napewno wszystko będzie dobrze zobaczysz super
magda_lena85
@monikao777 ale super wiadomość!
Dziewczyny, wiem że to się raczej nie zdarza, ale jeśli któraś miałaby termin do prof. i z jakiegoś powodu nie mogła jechać to chętnie przyjmę. Wczoraj Przybycień mnie nastraszył że nie mamy za dużo czasu, bo niepokoi go rozmiar jajników więc mam sporo badań pod tym kątem do wykonania a jak wyjdzie immunologia, to i tak mnie pośle dalej. Więc poluje teraz na termin do prof.
Dziewczyny, wiem że to się raczej nie zdarza, ale jeśli któraś miałaby termin do prof. i z jakiegoś powodu nie mogła jechać to chętnie przyjmę. Wczoraj Przybycień mnie nastraszył że nie mamy za dużo czasu, bo niepokoi go rozmiar jajników więc mam sporo badań pod tym kątem do wykonania a jak wyjdzie immunologia, to i tak mnie pośle dalej. Więc poluje teraz na termin do prof.
Żana10
Aktywna w BB
:* teraz twoja kolej juz niee długo
Kochana obyś miała racje siedzę już powoli jak na szpilkach ale trzeba być cierpliwym
roki_1991
Się lekarz popisał do mnie dzwonili z laby jak wyszło mi jakoś 600, ale jak powiedziałam że jestem w ciąży to babka powiedziała że okej iż e wszystko w porządkuZdecydowanie są ok Do mojej koleżanki dzwonił lekarz z Luxmedu o 23:00, że ma straszny wynik (1600) i natychmiast na sor ją skierował, a na sorze tylko się popukali w głowę, co to za lekarz i że to wynik jak najbardziej prawidłowy ☺
Trzymam kciuki. Ciąża z zaskoczenia jest najlepszaDziewczyny pomocy... Jak pisałam wcześniej miałam mieć czwarte szczepienie 6 maja a dziś robię test dodatni i beta 73. Dodam. Ze 27 dc. Niie biorę żadnych leków. Dzwonię do gynemed ale nie odbierają... Co robić...
reklama
monikao777
Ponawiam pytanie. Bierze ktos lub brał accofil po pol ampulki każdego dnia?
Podziel się: