reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wrzuć cała te krzywa glukozowa Homa masz super, ale rak hak pisała @roki1991 brak spadku insuliny po 2h i poziom po 1 h Zając wysoki. Ciekawe czy z glukoza masz to samo.

Załączniki

• 5913ED3B-3FDE-4D35-90CE-EE6492E32C35.jpeg
    5913ED3B-3FDE-4D35-90CE-EE6492E32C35.jpeg
    628,1 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Dziewczyny dziś mam 24 dzień cyklu w którym dostaliśmy zielone światło od prof. Malinowskiego i działaliśmy oczywiście nie wytrzymałam i tak dla sprawdzenia zrobiłam sobie dzisiaj test ciążowy i kurczę no coś tam wyszło cień cienia ale jest poniżej przesyłam zdjęcie. Co mówicie zacząć brać wszystkie leki jak prof. Przepisał jak będzie ciąża czy jeszcze się wstrzymać z takim testem ? Mam zapisane ze jak ciąża to brać fraxpiryne, encortolon, luteinę, ACCOFIL (ACCOFIL to i tak od 24 dc miałam wstrzykiwać) i acard który biorę cały czas pomóżcie proszę bo sama nie wiem co mam zrobić i czy sobie nie urajam tej drugiej kreski na teście 🙈🙉🤦🏼‍♀️😊

Dziewczyny dziś mam 24 dzień cyklu w którym dostaliśmy zielone światło od prof. Malinowskiego i działaliśmy oczywiście nie wytrzymałam i tak dla sprawdzenia zrobiłam sobie dzisiaj test ciążowy i kurczę no coś tam wyszło cień cienia ale jest poniżej przesyłam zdjęcie. Co mówicie zacząć brać wszystkie leki jak prof. Przepisał jak będzie ciąża czy jeszcze się wstrzymać z takim testem ? Mam zapisane ze jak ciąża to brać fraxpiryne, encortolon, luteinę, ACCOFIL (ACCOFIL to i tak od 24 dc miałam wstrzykiwać) i acard który biorę cały czas pomóżcie proszę bo sama nie wiem co mam zrobić i czy sobie nie urajam tej drugiej kreski na teście 🙈🙉🤦🏼‍♀️😊
Żana zdjęcie haha . Ja bym brala leki ja tsk zrobilam jsk miałam cień najwyżej przerwiesz branie leków. Kciuki mocne

Ja kreskę widze ! Ale jestem w szoku że wyszedł w 24 dc 😲

To dobrze ze tez widzisz to znaczy ze nic sobie nie uroiłam 😉😂 kurcze dziewczyny mam takiego stresa ze masakra. A ze wyszło w 24 dc wiesz co ostatnio te cykle miałam tak po 26 dni może dlatego a test jest o czułości 10 iu/l no nic to muszę z mężem pogadać bo jeszcze śpi 🙈😊🙉 kurczę trzymajcie kciuki dziewczyny oby tym razem się udało ✊😊

Dziewczyny jak znów po poradę- jesli biore acard to na @ mam go odstawić czy biore cały czas?
Po zabiegu dostalam @ po 25dniach czyli u mnie standardowo bo mam krotkie cykle. Bylam na kontroli u gina ponad tydzien temu i wszystko ok.
Od 2tyg zle sie czuje, dretwieje mi prawa reka i noga, zmniejszyli mi euthyrox bo spadlo mi do 0,1 i powiedzieli zebym brala acard. Wiec biore 75. I teraz 18 dzien cyklu a mi sie znow @ zaczyna? Czy moze to byc plamienie od acardu? Kurcze nie wiem czy go brac czy odstawić.

Kurde ciągle coś [emoji17]

@monikao777 udało Ci się skontaktować z Profesorem i przepisał Ci zalecenia podczas ciąży ? Jeśli tak to jakie leki Ci przepisał jeśli można wiedzieć 😊 i na 6.05 masz pewnie aktualna wizytę plus szczepienia tak ?

reklama
Do góry