reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@szkala ja mam jakiś genotyp bx kochana , ale poza zrypanym allo miałam wysokie nk , wątpliwe ana i wadę macicy.. ciekawa jestem co Ci doktor powie nt tego nie szczepienia się i próby ze sterydem

U Paśnika był steryd konska dawka xD intralipid wlewu raz w tyg no i oczywiście acard, clexane. Nie udało się.
U Maliny szczepienia i accofil plus oczywiście steryd ale mała dawka, clexane, acard, progesteron.
Mąż miał steryd do starań bo miał przeciwciała w nasieniu.
U mnie z wyników to na pewno zwalone kiry bo ja AA a mąż hla c2c2 więc najgorszy układ A co do reszty to sie nie znam wiem ze podobno immuno mam agresywną ale ja to wiem bo mam chorobę autoimmunologiczna.
Możesz powiedzieć ile procent miał twój mąż tych przeciwciał? Jaki lek i w jakiej dawce brał? Mojemu wyszło 40%...

Wiesz co nie pamiętam ale też coś koło 40% :) brał medrol 8mg od 3dc i zagapil się i bral do 20dc :D udało się w 1cyklu starań.

Mój mąż miał wynik 38% i dostał tylko dawkę 0,4 medrolu właśnie je bierze ale kurczę teraz zaczęłam się zastanawiać czy to nie za mało bo jednak jest to o polowe mniejsza dawka aniżeli twój mąż miał ale chyba trzeba zaufać Profesorowi i mieć nadzieje ze wie co robi i ze pomimo to niższa dawka o polowe to zdoła pokonać przeciwciała i wszystko będzie dobrze 😊

Mój mąż miał wynik 38% i dostał tylko dawkę 0,4 medrolu właśnie je bierze ale kurczę teraz zaczęłam się zastanawiać czy to nie za mało bo jednak jest to o polowe mniejsza dawka aniżeli twój mąż miał ale chyba trzeba zaufać Profesorowi i mieć nadzieje ze wie co robi i ze pomimo to niższa dawka o polowe to zdoła pokonać przeciwciała i wszystko będzie dobrze 😊
Wiesz co mój miał dodatnie w dwóch mianach ale nie pamiętam dokładnie co i jak a nie mam tych wyników w domu :( jak profesor mówi że wystarczy to wystarczy :) poza tym mój mąż troszkę wazy :D

Mój mąż miał wynik 38% i dostał tylko dawkę 0,4 medrolu właśnie je bierze ale kurczę teraz zaczęłam się zastanawiać czy to nie za mało bo jednak jest to o polowe mniejsza dawka aniżeli twój mąż miał ale chyba trzeba zaufać Profesorowi i mieć nadzieje ze wie co robi i ze pomimo to niższa dawka o polowe to zdoła pokonać przeciwciała i wszystko będzie dobrze [emoji4]
Badania na przeciwciała to z krwi czy z nasienia ?

reklama
Do góry