Porzeczka1234
Fanka BB :)
Przypomnij szczepisz się? Przepraszam za pytanie ale nie jestem już na bieżąco z forum. Ja tez nie zachodziłam w ciążę naturalnie a po szczepieniach w pierwszym cyklu i mam 2 córeczki. Trzymam mocno kciuki!U mnie też ana dodatnie u męża c1. Tak właśnie myślę że będzie dobrze... Jak tylko uda się zajść bo. Tu też raczej problem.
Dupaston to progesteron nie ma się czego bać! Od jakiego dnia cyklu masz to brać? Trzeba tylko uważać aby Ci owulacji nie zablokował ale jak masz regularne cykle to myślę że lekarz wie co robi. Ronisz?Cześć dziewczyny, mam pytanie na temat Duphastonu a starań - czy miałyście przepisywany w czasie starania a jak tak to z jakimi dawkami w jakim czasie? Ja nie brałam nigdy niczego do tej pory jeśli chodzi o staranie się, dopiero po potwierdzonej Becie i się waham. Mam bardzo regularne cykle, do tej pory nie miałam problemów z samym zajściem i jakoś stresuje mnie branie czegoś ponad niezbędne suplementy. Mam hashi, ANA1, mutacje MTHFR , PAI-1. I tak jakoś chciałam was podpytać
@dagmarie25 Jak się czujesz? Ile jeszcze Ci zostało?
@Wikunia7 co u Was?
@szkala szacun za to co znalazłaś próbuje czytać ale ciężko przy 2 dzieci haha