reklama
.skoro zostałam wywołana to służę pomoca
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg to strona z naszymi wnioskami metodami leczeniem. Zapraszamy my wszystkie
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg to strona z naszymi wnioskami metodami leczeniem. Zapraszamy my wszystkie
Dziękuje. Strona zapisana. Od poniedziałku zaczynam robić kolejne badania (z tych do 6tyg. Po poronieniu) bo w sumie jestem już 4tyg. po, także nie ma na co czekać..skoro zostałam wywołana to służę pomoca
Swoją drogą kawał dobrej roboty ten wątek podsumowujący!
basiawol
Fanka BB :)
@Valezi dokłądnie tam jest wszystko. Tylko nie wiem jak zrobisz niektóre badani czy sa teraz dostepne @Jus15 tak jak najbardziej, albo przepisuje sterdyd czy tez inne leki bądź wysyła na szczepienia.
Dziewczyny, które sie teraz starają nie boicie się? u mnie najgorsze, że accofilu sama nie wbije a tak bym już chciała ehh ale umówiliśmy sie małżem ze czerwiec może juz będą mniejsze resrykcje no i wakacje ciepło wiec myślę że będzie bezpieczniej a do tego czasu zdrowa dieta i ćwiczenia
Pozrawiam
Nie łatwa ta nasza droga do macierzyństwa
Dziewczyny, które sie teraz starają nie boicie się? u mnie najgorsze, że accofilu sama nie wbije a tak bym już chciała ehh ale umówiliśmy sie małżem ze czerwiec może juz będą mniejsze resrykcje no i wakacje ciepło wiec myślę że będzie bezpieczniej a do tego czasu zdrowa dieta i ćwiczenia
Pozrawiam
Będę robiła genetykę i immunologie - moje laboratoria działają normalnie, więc zrobię bez problemu na szczęście.@Valezi dokłądnie tam jest wszystko. Tylko nie wiem jak zrobisz niektóre badani czy sa teraz dostepne @Jus15 tak jak najbardziej, albo przepisuje sterdyd czy tez inne leki bądź wysyła na szczepienia.
Pozrawiam
Odebrałam dzisiaj wynik histo… Zastanawiam się, czy zwyrodnienie jaja płodowego to to samo co zaśniad?
szkala
Fanka BB :)
Dr kieruje na badania immunologiczne, jeśli widzi taką potrzebę (ja dostałam na 1szej wizycie skierowanie). I w zależności od wyników kieruje potem do immunologa, najczęściej do dr Sachy chyba, a trudniejsze przypadki do Łodzi do dr Malinowskiego.A czy dr Przybycień leczy tez immunologicznie? Szczepionkami?
Dziewczyny, mimo, że obserwuje ten wątek od dłuższego czasu nie dostawałam powiadomień...wiecie o co chodzi ?
No i rzecz najważniejsza. Odebrałam wyniki allo mlr mam 0% (1 poronienie zatrzymane w 10 tc, druga ciąża biochemiczna) test cytotoksyczny ok. Czekam jeszcze na Kiry i hcl-a. I teraz pytanie, którego immunologa wybrać -czy odrazu do Maliny (już goni mnie pesel)-termin dopiero w lipcu, czy może Sacha (mam dużo bliżej) lub ktoś inny da radę (Paśnik też ma szalone terminy), czym się kierowałyście?
Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie wydaje mi się, ze to badanie jest nieprawidłowe. Na wizytach w 6 i 7tyg była widoczna akcja serca. W 7 było słabo widać ale lekarz postanowił posłuchać i było ok. Znowu w badaniu genetycznym na płeć jest jasno napisane, ze do badania został wykorzystany płód z poronienia zupełnego. Także.... no dziwne to jest.@Valezi nie wiem bo jak brak zarodka to jak to możliwe czy moze po prostu zle pobrali próbkę do badania???
Podziel się: