G
guest-1713165905
Gość
Właśnie dziś niedziela więc słabo z dostępem do lekarza, a jutro z rana wyjeżdżam służbowo na cały tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie dziś niedziela więc słabo z dostępem do lekarza, a jutro z rana wyjeżdżam służbowo na cały tydzień
A no właśnie..
A tak z czystej ciekawosci jaki jest koszt szczepień?
Jak ktoś będzie miał chwilkę to by opisał jak to wszystko wygląda tak chociaż w skrócie? Domyślam się, że pewnie nie jedna osoba już opisywała to wszytsko ale jest sporo stron i nie wiem czy znajdę coś na ten temat [emoji85]
Dziękuje ! :*Tak jak napisała Dagmara [emoji6]
Szczepienie są co 2 tygodnie .
Ja jeśli mogę ci doradzić weź sobie mąż plus pulowane ( z opini innych dziewczyn lepiej działają ) ja tez takie miałam [emoji6] doktor nie miał , żadnych przeciwwskazań do tego i nie było problemu także możesz zaoferować .
Doktor nie jest zabaradzo wylewny . Mówi jasno i stanowczo , daje nadzieje ale mówi też o porażce (czasami może nie wyjść z apiwrwszyn razem ), że nie jest cudotwórcą ale zrobi wszystko co w jego mocy , żeby pomoc . . Po raz pierwszy czuje się bezpiecznie . Zaufałam jemu i wiem , że robię dobrze . Jeśli masz jakieś pytania to pisz .