reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny pomóżcie które miały krwiaka w ciąży, mam teraz przy sikaniu na papierze ciemne brunatne plamienie czy to może się oczyszcza?
Tak miałam tak.I to bardzo mocne plemienia brunatne. Do szpitala pojechałam raz w 3 cim właśnie miesiącu bo już leciała normalna krew. Ale to byl jeden raz przebadali mnie 1 dzień byłam na obserwacji. Krwawienie się już nie powtorzylo. A plemienia były dość długo.

reklama
@Apsik1981 dzięki oby tak było że się oczyszcza choć raz już tak byo i się historia powtórzyło. No nic pozostaje tylko czekać i nada lezec. Pozdrawiam
Ja też leżałam. A naprawdę ciążę miałam zagrożona i nie życzę nikomu tego co przeszłam. Także plemienia to akurat nie było nic strasznego w porównaniu z tym co mi potem ciąża zaserwowala. Więcej spokoju bo wydaje mi się że za dużo się stresujesz. I to potem nakręca wszystko.

Ja zbadalam bo tez mialam bole żołądka i co ranek wymiotowalam sama żółcią. Niestety od brania niesteroidowych lekow przeciwzapalnych w ponad miesiac dorobilam sie nadzerek w żołądku. Leki bralam na kregoslupbo mialam kontuzje i miesiac ledwo sie ruszalam i mi rodzinna przypisala jakies silne. Zapomniala przypisac tylko oslonowych typu controlog czy ipp i tak mnie zalatwila. Musialam miec gastroskopie i po pol roku powtorna. Przy okazji mi ten helikobakter wyszedl przy drugiej gastro bo przy pierwszej zapomnieli pobrać. Wuleczylam i mam spokoj juz ladnych pare lat
Dziękuję za odpowiedź. Mnie wyszedł z krwi[emoji51]leczenie mam juz rozpisane. 2 anybiotyki i dwa leki.
Ale raczej helikobakter chyba nie jest przyczyną poronien?
Jak było u Ciebie?
Dużo osób ma ta bakterie.
Ja zbadalam bo podejrzewałam ja u siebie przez bóle żołądka.

Witajcie Dziewczyny!
Na Święta niestety nie zdarzyłam złożyć Wam życzeń... ale po Sylwestrze chciałam Wam życzyć Szczęśliwego Nowego Roku, aby każda spełniła swoje największe marzenie i była przede wszystkim zdrowa i silna w tej trudnej i niełatwej walce.

Przy okazji chciałam Was dopytać... może któraś się orientuje... co moglo wpłynąć na tak znaczące pogorszenie się wyniku cytokin (na gorze wyniki z 2018 roku, na dole z teraz)? [emoji22]

Wczoraj dostałam ten nowy wynik i jestem załamana... [emoji22] to jest jakaś masakra... a może kolejny znak, ze nic z tego już nie będzie...

CYTOKINY:

Adjustments.JPG

LIMFOCYTY TREG (to robiłam pierwszy raz):

Adjustments.JPG

Będę wdzięczna jeśli, któraś będzie mi w stanie coś podpowiedzieć.

Pozdrawiam!

@Marthi Mi cytokiny rozjechaly się totalnie po szczepieniach i Malina nic na to nie mówił, powiedział że na to też mam accofil :)
Paśnik to kiedyś mówił ze każda infekcja i osłabienie organizmu mogą powodować takie "rozjechanie" cytokin

@Marthi Mi cytokiny rozjechaly się totalnie po szczepieniach i Malina nic na to nie mówił, powiedział że na to też mam accofil :)

Hmmm a one po szczepieniach nie powinny się poprawić? Wiem, ze na cytokiny jest tez immunosupresja, ale te wyniki mnie mocno zaskoczyły... nie byłam ani chora, ani przeziębiona przed badaniem, a tu taki klops:(

reklama
Hmmm a one po szczepieniach nie powinny się poprawić? Wiem, ze na cytokiny jest tez immunosupresja, ale te wyniki mnie mocno zaskoczyły... nie byłam ani chora, ani przeziębiona przed badaniem, a tu taki klops:(
Mi się rozjechały :D przd szczepieniami było idealnie po kiepsko ale nie wynikałam w to bo Malina stwierdzil ze najważniejsza jest reakcja organizmu na szczepienie i ze tym mam sie nie martwic to sie nie martwiłam :) myślę ze accofil i encorton załatwią sprawę cytokin

Do góry