Bedzie dobrze, Sydor jest konkretny u nas przeprowadzil dokladny wywiad,na mnie poki co zrobil dobre wrazenie, ja 2 ide robic immunologie i 23 mam wizyteOk dzięki.Przed chwila babka dzwoniła ze wizyte mam 2 stycznia a nie 9 .Boję się tej wizyty.
reklama
Luna123456
Zaangażowana w BB
Napisałam ci na privBedzie dobrze, Sydor jest konkretny u nas przeprowadzil dokladny wywiad,na mnie poki co zrobil dobre wrazenie, ja 2 ide robic immunologie i 23 mam wizyte
dagmarie25
Fanka BB :)
@Porzeczka1234 masz racje, za bardzo analizuje dzisiaj spróbuje tym angelsoundem znaleźć malego o ile mąż mi udostępni ten detektor
Nadja_n
Dzięki Porzeczka i tak zrobię, bo tak to się będę zastanawiała nad tym wiecznie.Ja polecam miałam taki zwykły mi wystarczył
Detektory tętna płodu | Apteczka24.pl
apteczka24.pl
Ja jestem nieobiektywna bo ja nie byłam u niego ale z rozmów z koleżankami nawet w realu wybrałam Malinę i sie cieszę. A jak byś meila do niego napisała jaki wpływ helikobakter ma na poronienia i czy ma jakiś związek z niemożnością zajścia w ciąże?
@Porzeczka1234 zamówiłam ten co polecalas
Czy któraś z Was miała bóle migrenowe? I co zjem buszuje mi w brzuchu i taka niestrawność czuje
Czy któraś z Was miała bóle migrenowe? I co zjem buszuje mi w brzuchu i taka niestrawność czuje
Porzeczka1234
Mnie bolała głowa codziennie prawie 5 miesiecy do tego miałam zatkany nos i zatoki przeszło samo bo byłam u laryngologa i ogólnego itd i nic nie stwierdzili i tak się meczyłam. Co ciekawe teraz też od 2 tygodni wrociły zatoki i mam dość ale co zrobić a dla ciekawości nigdy poza ciąża nie cierpię na bole migrenowe i zatoki.@Porzeczka1234 zamówiłam ten co polecalas
@dagmarie25 uśmiechnełam sie do siebie jak napisałaś o mężu i dedektorze . Połóż się na spokojnie i na pewno znajdziesz tetno posłuchaj chwilkę i będziesz spokojna oczywiście do następnego razu
Ja nie wiem czy ten detektor tętna to dobry pomysł. Mogę zaraz tutaj zostać obrzucona błotem ale trudno. Piszesz że caly czas jesteś zestresowana, za każdym razem wszystkie objawy sprawdzaja się do tego żeby było zrobione USG. Co będzie jak detektor nie wykryje tętna bo to źle przyłożysz? Moim zdaniem wcale Cię to nie uspokoi tylko będzie kolejnym powodem do dodatkowych USG. I do tego to się sprowadza.@Porzeczka1234 zamówiłam ten co polecalas
@Apsik1981 na razie zamówiłam a czy będę sprawdzać nie wiem maz zadecyduje czy to będziemy używać bo wiem że też nie do końca to jest dobre. I tak wiem głupieje już ale to jest silniejsze
Porzeczka1234
Kochana czemu obrzucona błotem ja sobie zdaje sprawę z tego , że można nie znaleźć serca i dostać zawału prawie. Ja zawsze szukałam do skutku u mnie stracone pozne ciąże bez dedektora musiałabym chodzić co tydzień na usg a i tak chodziłam co 2 tygodnie i sporo to kosztowało bo i Malina w Łodzi to i dojazd itd. Prawda taka , że dedektor jednych uspokoi inną niestety nie każda musi podjąć sama decyzję jedna i drugą popieramJa nie wiem czy ten detektor tętna to dobry pomysł. Mogę zaraz tutaj zostać obrzucona błotem ale trudno. Piszesz że caly czas jesteś zestresowana, za każdym razem wszystkie objawy sprawdzaja się do tego żeby było zrobione USG. Co będzie jak detektor nie wykryje tętna bo to źle przyłożysz? Moim zdaniem wcale Cię to nie uspokoi tylko będzie kolejnym powodem do dodatkowych USG. I do tego to się sprowadza.
reklama
dagmarie25
@Apsik1981 ja sie zgadzam z Tobą. Mam dwa detektory i żałuję że w ogóle kupiłam xD 2 razy bylam na izbie przez detektor, mnie on stresuje bo nawet jak znajdę serducho to ja jestem z tych wariatek co myślą czy nie za szybko czy nie za wolno i stres tez jest. Nie odważe sie chyba więcej spróbować.... chociaż nie mówię "nigdy" póki co mąż schował i nie chce oddać za co w sumie jestem wdzięczna
Podziel się: