reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny też mialyscie koło 11-12tyg takie
Nasilone parcie na mocz co pół godz sikam wyniki moczu mam ok. Czasem też takie klucie w pochwie na na brzuchu ale to sporadycznie. Czy luteina podjezykowa jest moczopędne?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny nie było mnie chwile widzę, że nowe brzuszki. My w końcu dogalismy sie i juz nie długo będziemy starać. Przygotowuję się powoli. Która z was była ostatnio u Przybycienia. @olaa90 dalej Tarnów nic sie nie zmieniło przeraża mnie fakt czekania w kolejce

Hej dziewczyny nie było mnie chwile widzę, że nowe brzuszki. My w końcu dogalismy sie i juz nie długo będziemy starać. Przygotowuję się powoli. Która z was była ostatnio u Przybycienia. @olaa90 dalej Tarnów nic sie nie zmieniło przeraża mnie fakt czekania w kolejce
Ja ostatnio byłam u pana Doktora w Tarnowie a teraz będę jechać 21.02 do Krakowa do dr

@Porzeczka1234 napisałaś mi żebym e maila wysłała do Pasnika z pytaniem czy helicobacter pyroi może powodować poronienia nawykowe i nie możność zajścia noi odpowiedział że TAK😱😬😩
Rozpoczęłam dziś leczenie 2 antybiotyki i 2 leki.
Szkoda że nie, zlecił mi tego badania 2 lata temu jak byłam u Niego.
Szczepilam się i już od tej pory nie zaszłam.
A bóle żołądka skłoniły mnie do badania na helicobacter.
No cóż nie było mi dane zostać drugi raz mama.

@Porzeczka1234 napisałaś mi żebym e maila wysłała do Pasnika z pytaniem czy helicobacter pyroi może powodować poronienia nawykowe i nie możność zajścia noi odpowiedział że TAK😱😬😩
Rozpoczęłam dziś leczenie 2 antybiotyki i 2 leki.
Szkoda że nie, zlecił mi tego badania 2 lata temu jak byłam u Niego.
Szczepilam się i już od tej pory nie zaszłam.
A bóle żołądka skłoniły mnie do badania na helicobacter.
No cóż nie było mi dane zostać drugi raz mama.
Kochana jeszcze nic straconego :) mam dwie koleżanki które urodzily i to pierwsze dzieci majac 45 a nawet 46 lat :) są super mamuśkami.

@Charlotte21 moja siostra w ostatniej ciąży miała łożysko przodujace, nisko ułożone. Urodziła przez cc w 40tc :) oszczędzaj się, duzo odpoczywaj i będzie ok. Ktory masz tc ? :)
Ja już świruje bo 2 tyg bez usg i psychicznie jest dramat.... siedzę cała w stresie.
Ja jestem. Obecnie 22 tc. ;) nie mówił nic że przodujace ale pokazywał na super sprzęcie (Nowy i super wszystko widac) że łożysko jest w odległości jakieś 1.5 cm od szyjki. Mieści się w normie. Ale zakaz współżycia i dźwigania ;)
Ja mam kolejną za 3 tygodnie. Chyba też zwariuje. Ostatnio między wizytami miałam wizyty na IP. Więc mnie to uspokajalo że zobaczyłam Malutka;)

reklama
Dziewczyny też mialyscie koło 11-12tyg takie
Nasilone parcie na mocz co pół godz sikam wyniki moczu mam ok. Czasem też takie klucie w pochwie na na brzuchu ale to sporadycznie. Czy luteina podjezykowa jest moczopędne?
Też tak miałam. ;) kłucie w pochwie i w dole brzucha Też. Raz kłucie nic nie mówili o zakazeniu. Ale jak było bardzo silne i przez cały dzień to miałam zapalenie pęcherza;* pij żurawine. Powinno przejść;*
Ale jeszcze więcej sikania będzie;😁

Do góry