reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny pomóżcie które miały krwiaka w ciąży, mam teraz przy sikaniu na papierze ciemne brunatne plamienie czy to może się oczyszcza?
Tak miałam tak.I to bardzo mocne plemienia brunatne. Do szpitala pojechałam raz w 3 cim właśnie miesiącu bo już leciała normalna krew. Ale to byl jeden raz przebadali mnie 1 dzień byłam na obserwacji. Krwawienie się już nie powtorzylo. A plemienia były dość długo.

reklama
@Apsik1981 dzięki oby tak było że się oczyszcza choć raz już tak byo i się historia powtórzyło. No nic pozostaje tylko czekać i nada lezec. Pozdrawiam
Ja też leżałam. A naprawdę ciążę miałam zagrożona i nie życzę nikomu tego co przeszłam. Także plemienia to akurat nie było nic strasznego w porównaniu z tym co mi potem ciąża zaserwowala. Więcej spokoju bo wydaje mi się że za dużo się stresujesz. I to potem nakręca wszystko.

Ja zbadalam bo tez mialam bole żołądka i co ranek wymiotowalam sama żółcią. Niestety od brania niesteroidowych lekow przeciwzapalnych w ponad miesiac dorobilam sie nadzerek w żołądku. Leki bralam na kregoslupbo mialam kontuzje i miesiac ledwo sie ruszalam i mi rodzinna przypisala jakies silne. Zapomniala przypisac tylko oslonowych typu controlog czy ipp i tak mnie zalatwila. Musialam miec gastroskopie i po pol roku powtorna. Przy okazji mi ten helikobakter wyszedl przy drugiej gastro bo przy pierwszej zapomnieli pobrać. Wuleczylam i mam spokoj juz ladnych pare lat
Dziękuję za odpowiedź. Mnie wyszedł z krwi[emoji51]leczenie mam juz rozpisane. 2 anybiotyki i dwa leki.
Ale raczej helikobakter chyba nie jest przyczyną poronien?
Jak było u Ciebie?
Dużo osób ma ta bakterie.
Ja zbadalam bo podejrzewałam ja u siebie przez bóle żołądka.

Witajcie Dziewczyny!
Na Święta niestety nie zdarzyłam złożyć Wam życzeń... ale po Sylwestrze chciałam Wam życzyć Szczęśliwego Nowego Roku, aby każda spełniła swoje największe marzenie i była przede wszystkim zdrowa i silna w tej trudnej i niełatwej walce.

Przy okazji chciałam Was dopytać... może któraś się orientuje... co moglo wpłynąć na tak znaczące pogorszenie się wyniku cytokin (na gorze wyniki z 2018 roku, na dole z teraz)? [emoji22]

Wczoraj dostałam ten nowy wynik i jestem załamana... [emoji22] to jest jakaś masakra... a może kolejny znak, ze nic z tego już nie będzie...

CYTOKINY:

Adjustments.JPG

LIMFOCYTY TREG (to robiłam pierwszy raz):

Adjustments.JPG

Będę wdzięczna jeśli, któraś będzie mi w stanie coś podpowiedzieć.

Pozdrawiam!

@Marthi Mi cytokiny rozjechaly się totalnie po szczepieniach i Malina nic na to nie mówił, powiedział że na to też mam accofil :)
Paśnik to kiedyś mówił ze każda infekcja i osłabienie organizmu mogą powodować takie "rozjechanie" cytokin

@Marthi Mi cytokiny rozjechaly się totalnie po szczepieniach i Malina nic na to nie mówił, powiedział że na to też mam accofil :)

Hmmm a one po szczepieniach nie powinny się poprawić? Wiem, ze na cytokiny jest tez immunosupresja, ale te wyniki mnie mocno zaskoczyły... nie byłam ani chora, ani przeziębiona przed badaniem, a tu taki klops:(

reklama
Hmmm a one po szczepieniach nie powinny się poprawić? Wiem, ze na cytokiny jest tez immunosupresja, ale te wyniki mnie mocno zaskoczyły... nie byłam ani chora, ani przeziębiona przed badaniem, a tu taki klops:(
Mi się rozjechały :D przd szczepieniami było idealnie po kiepsko ale nie wynikałam w to bo Malina stwierdzil ze najważniejsza jest reakcja organizmu na szczepienie i ze tym mam sie nie martwic to sie nie martwiłam :) myślę ze accofil i encorton załatwią sprawę cytokin

Do góry