reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

WAŻNE - dla dziewczyn biorących metforminę:

Matko Bosko... co by się nie brało może okazać się,że trujące...to już jakaś masakra...

reklama
Masakra! Ja to brałam i biorę ciagle :( słabo, że nie podają nigdzie numerów serii z zanieczyszczeniem. Chyba, ze zanieczyszczone jest totalnie wszystko :( Wtedy miazga

@marshia chyba własnie chodzi o wszystkie serie wszystkich leków z listy...Że któryś składnik jest skażony. tak to rozumiem.
Mhhh jesli wszystkie z listy to co robić trzeba iść po nową receptę mój ojciec bierze gluko 1000xr i tu pytanie bo nie ma go niby na tej liście a później pisze wszystkie xr zgubiłam się!
@marshia Ty bierzesz metę teraz jak karmisz pytam z ciekawości?

@Porzeczka1234 biorę. Nie brałam przez cztery miesiące od porodu, w dwa tygodnie spadłam do Wagi sprzed ciąży a przez te cztery nabiłam sobie prawie 10. Już to kiedyś pisałam. Zaczęłam brać metę i waga nie idzie dalej w górę. Także nie była to kwestia jakiegoś złego jedzenia i nawyków które mam przecież dobre tylko insuliny. Teraz są momenty kiedy nawet jakiś kilogram półtora czuję że spadam w dół, bo czuję to po ciuchach. Ale teraz chyba przestanę brać od dzisiaj, chociaż i tak biorę tylko jedną tabletkę dziennie. A co do karmienia to on jest bezpieczny podczas karmienia, jest w leksykonie leków zaznaczony na zielono.

@Porzeczka1234 biorę. Nie brałam przez cztery miesiące od porodu, w dwa tygodnie spadłam do Wagi sprzed ciąży a przez te cztery nabiłam sobie prawie 10. Już to kiedyś pisałam. Zaczęłam brać metę i waga nie idzie dalej w górę. Także nie była to kwestia jakiegoś złego jedzenia i nawyków które mam przecież dobre tylko insuliny. Teraz są momenty kiedy nawet jakiś kilogram półtora czuję że spadam w dół, bo czuję to po ciuchach. Ale teraz chyba przestanę brać od dzisiaj, chociaż i tak biorę tylko jedną tabletkę dziennie. A co do karmienia to on jest bezpieczny podczas karmienia, jest w leksykonie leków zaznaczony na zielono.
A popytam moja diabetolog bo ja myślałam , że nie wolno brać bo cukry itd. A Ty zlecilaś sobie sama czy lekarz😁😇. No ja chyba zadzwonię do lekarza i zapytam co robić masakra jakaś mój ojciec bierze jedna gluko 1000 i jeszczd jakiś lek ale nazwy nie pamiętam

No wlasnie ha teraz siofor biore :( jesli tam jest ta trucizna to jakie spustoszenia we wczesnej ciazy moze zrobic: :( :( a biore duze dawki bo 3x850 :( :(

reklama
Do góry