reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

No Sodowski.pl poleca już nie jedna osoba. Co prawda idę do innej Pani która jest akurat dostępna. Ale cieszę się.

Czy podstawienie luteiny dopochwowo może mieć jakieś komplikacje ?
Nie biorę jej id dzisiaj i lepiej się czuje. Zdecydowanie mniej mnie brzuch boli. Może mi pisrazniala nadżerke?
Ale i tak się boję trochę odstawić. ;/ co wy o tym sądzicie? Miałam 2x 100g. I 3x1 Duphaston. Miałam dzisiaj odstawić Luteine i zwiększyć Duphaston na 3x2.

Ja bym zamieniła luteine dopochwowa na tą podjęzykową ;) chociaż ma okropny smak, ale jakoś bardziej jej ufałam ;)

reklama
@Bunia10 a badalas Nk? Może intralipid? Ja tez zachodziłam bez problemu i albo biochem, albo zatrzymany zarodek, albo puste jaja. U mnie nk prawie 30% i udało się na końskich dawkach intralipidu.

@Charlotte21 trzymam mocno kciuki żeby Ci się udalo:) u mnie też te komórki nk i pai 1 boję się że mój organizm jest wrogi masakra:/moje życie kręci się tylko wokół tego czy się uda czy nie można zwariować ale trzeba mieć nadzieję..
U mnie dokładnie to samo "tylko" PAI1 i komórki nk. Dzięki moje Pani doktor, pomimo że dwóch genetykow nie zależało nic w stosunku do tej wady genetycznej to mam steryd, wlewy, heparyne i modlę się aby to wystarczyło.
Mam nadzieję że u Ciebie wszystko podziała i uda wam się zajść w upragnioną ciaze ;*

Ja bym zamieniła luteine dopochwowa na tą podjęzykową ;) chociaż ma okropny smak, ale jakoś bardziej jej ufałam ;)
No wlasnie się martwie czy takie nagle przestanie brania luteiny i zmienienie na zwiększony Duphaston nie będzie za słaby działaniem. Eh. Ja ciągle o coś się martwie. ;/ aż mi głupio już na forum o tym pisać.

No wlasnie się martwie czy takie nagle przestanie brania luteiny i zmienienie na zwiększony Duphaston nie będzie za słaby działaniem. Eh. Ja ciągle o coś się martwie. ;/ aż mi głupio już na forum o tym pisać.
A gdzie masz to pisać jak nie tutaj. Ja Cię rozumiem, ja jeszcze się jestem w ciąży, a tez już się wszystkim martwię. Takie masz doświadczenie, nie zmienisz go. Niestety na pytanie nie jestem Ci wstanie odpowiedzieć :(

Ja bym zmieniła na Lutkę podjęzykową, bo wychodzę z założenia że Dupek to jednak syntetyczny jest [emoji849] a na Lutkę dowcipną mam uczulenie

reklama
Nic się nie stanie bierzesz dupaston to też progesteron więc jego poziom Ci nie spadnie . To tylko kwestia gdzieś ten progesteron podajesz jedni są zwolennikami tylko luteiny( Malina) inni dupaston( moja lokalna gin) ja brałam luteine i tez odstawiasz z dnia na dzień

Do góry