reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

No Sodowski.pl poleca już nie jedna osoba. Co prawda idę do innej Pani która jest akurat dostępna. Ale cieszę się.

Czy podstawienie luteiny dopochwowo może mieć jakieś komplikacje ?
Nie biorę jej id dzisiaj i lepiej się czuje. Zdecydowanie mniej mnie brzuch boli. Może mi pisrazniala nadżerke?
Ale i tak się boję trochę odstawić. ;/ co wy o tym sądzicie? Miałam 2x 100g. I 3x1 Duphaston. Miałam dzisiaj odstawić Luteine i zwiększyć Duphaston na 3x2.

Ja bym zamieniła luteine dopochwowa na tą podjęzykową ;) chociaż ma okropny smak, ale jakoś bardziej jej ufałam ;)

reklama
@Bunia10 a badalas Nk? Może intralipid? Ja tez zachodziłam bez problemu i albo biochem, albo zatrzymany zarodek, albo puste jaja. U mnie nk prawie 30% i udało się na końskich dawkach intralipidu.

@Charlotte21 trzymam mocno kciuki żeby Ci się udalo:) u mnie też te komórki nk i pai 1 boję się że mój organizm jest wrogi masakra:/moje życie kręci się tylko wokół tego czy się uda czy nie można zwariować ale trzeba mieć nadzieję..
U mnie dokładnie to samo "tylko" PAI1 i komórki nk. Dzięki moje Pani doktor, pomimo że dwóch genetykow nie zależało nic w stosunku do tej wady genetycznej to mam steryd, wlewy, heparyne i modlę się aby to wystarczyło.
Mam nadzieję że u Ciebie wszystko podziała i uda wam się zajść w upragnioną ciaze ;*

Ja bym zamieniła luteine dopochwowa na tą podjęzykową ;) chociaż ma okropny smak, ale jakoś bardziej jej ufałam ;)
No wlasnie się martwie czy takie nagle przestanie brania luteiny i zmienienie na zwiększony Duphaston nie będzie za słaby działaniem. Eh. Ja ciągle o coś się martwie. ;/ aż mi głupio już na forum o tym pisać.

No wlasnie się martwie czy takie nagle przestanie brania luteiny i zmienienie na zwiększony Duphaston nie będzie za słaby działaniem. Eh. Ja ciągle o coś się martwie. ;/ aż mi głupio już na forum o tym pisać.
A gdzie masz to pisać jak nie tutaj. Ja Cię rozumiem, ja jeszcze się jestem w ciąży, a tez już się wszystkim martwię. Takie masz doświadczenie, nie zmienisz go. Niestety na pytanie nie jestem Ci wstanie odpowiedzieć :(

Ja bym zmieniła na Lutkę podjęzykową, bo wychodzę z założenia że Dupek to jednak syntetyczny jest [emoji849] a na Lutkę dowcipną mam uczulenie

reklama
Nic się nie stanie bierzesz dupaston to też progesteron więc jego poziom Ci nie spadnie . To tylko kwestia gdzieś ten progesteron podajesz jedni są zwolennikami tylko luteiny( Malina) inni dupaston( moja lokalna gin) ja brałam luteine i tez odstawiasz z dnia na dzień

Do góry