reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jestem ciekawa opinii na temat profesora Wilczynskiego,czy któraś z Was leczylala badz leczy sie u niego?Ja w p9niedzialek mam umuwiona wizyte.

Jak czytam wasze wpisy to straciłam jednak nadzieję . Ale wiem, że 10 TC zawsze jest ważny jeśli chodzi o immunologię.
Kasiula222 czy ty to ta sama Kasia co była w ciąży jak byłam na forum i leczyłas się bodajże u jakieś lekarki w Krakowie czy coś ? Dobrze kojarzę ? Urodziłaś córeczkę ? Z wpisów widzę że jeszcze jedno potem tak to ty ? Słuchaj ja miałam jeśli pamiętasz nawet i encorton 20 mg u lekarza w Katowicach i w 9tc obumarła ciąża. Ja miałam wszystko chyba jak byłam u maliny to pierwszy raz to patrzył na mnie jak na czubka ;) intralipdy encortonu prolutexy widzisz nic nie zadziałało a miałam jedno dziecko już bez leków zdrowe. U nas problem był też z przeciwplemnikowymi u męża podczas starań musiał brać steryd malina miał łeb nikt na to nie wpadł. Badania są mega ważne ..do kogo ty chodzisz ? Teraz jestem na 10mg encortonie i miałam dwie szczepionki już w ciąży ale nie wiem jakie mrl przed ciążą niestety...
Wczoraj wogole wpis w karcie 8ciaza ..masakra a dwójką dzieci hit. Ja się trochę boje dziewczyny jedne co daje mi otuchy to malina który ma łeb na karku ale cudotwórca nie jest niestety.

Czesc, chyba piszesz o mnie :) jestesmy z jednego miasta. Ja jezdzilam do Krakowa do lekarki
Jurodzilam coreczke z tamtej ciazy o ktorej piszesz

Babydust Kasiula brak slow... przytulam

@Dakita30 jak rozgladalam sie w temacie endometriozy i ciazy to wlasnie glownie chodzilo o likwidacje torbieli i zasuszenie ognisk. Dziadostwa nie wyleczysz, ale gdy zaleczysz to jest wieksza szansa na ciaze. Nie trzeba laparoskopowo pozbywac sie torbieli. Mozna to zrobic lekami. Ja mialam depoprovere na 7 podan, bo mialam bardzo ostry stan. Do tego dieta i leczenie stanow zapalnych. U mnie trwalo to ponad 2 lata. Ale po zaleczeniu poronilam i przed kolejna ciaza wyciszenie trwalo 6 mcy. W koncu sie udalo

Jestem ciekawa opinii na temat profesora Wilczynskiego,czy któraś z Was leczylala badz leczy sie u niego?Ja w p9niedzialek mam umuwiona wizyte.
Raczej tu na wątku nikt nie leczył się u prof Wilczyńskiego gdzieś mi się to nazwisko obiło o uszy ale nie doradzę nic. Daj znać jak po wizycie trzymam kciuki i mam nadzieję , że pomoże w drodze o 2 cud. A jeszcze pytanie czy badaliscie dzidziusia czy nie było wady? Kariotypy macie zbadane?

@fondie szalejesz jak w poprzedniej ciąży ;) ;) . Moja córka co wizyte byla przestraszona. Na szczescie jest w miarę spokojnym dzieckiem. Ja znam 4 przypadki wpadek takich jak Ty i dziewczyny są juz po 22-26 tygodniu doszczepilały sie tylko jak Ty. a jedna ciąża mega skomplikowana nie chodzi o immunologię wcześniak z racji ratowania zycia mamy ale urodzony w 34+4 zdrowe silne i wszystko ok. Nie mozesz nic zrobić trzrba czekać i mieć nadzieję na szczęśliwe zakonczenie

Raczej tu na wątku nikt nie leczył się u prof Wilczyńskiego gdzieś mi się to nazwisko obiło o uszy ale nie doradzę nic. Daj znać jak po wizycie trzymam kciuki i mam nadzieję , że pomoże w drodze o 2 cud. A jeszcze pytanie czy badaliscie dzidziusia czy nie było wady? Kariotypy macie zbadane?

@fondie szalejesz jak w poprzedniej ciąży ;) ;) . Moja córka co wizyte byla przestraszona. Na szczescie jest w miarę spokojnym dzieckiem. Ja znam 4 przypadki wpadek takich jak Ty i dziewczyny są juz po 22-26 tygodniu doszczepilały sie tylko jak Ty. a jedna ciąża mega skomplikowana nie chodzi o immunologię wcześniak z racji ratowania zycia mamy ale urodzony w 34+4 zdrowe silne i wszystko ok. Nie mozesz nic zrobić trzrba czekać i mieć nadzieję na szczęśliwe zakonczenie
Badanie kosmowki z poronienia prawidłowe,kariotypy prawidlowe.

reklama
Do góry