Przed kazda ciaza 2 szczepoinki plus 3 na początku ciazy, plus leki, a mimo to 4 ostatnie ciaze zakończyły się poronieniem.Ja wiem , że mozna brac i tak i tak ale czy Ty w ogóle brałaś kiedykolwiek ? Czy roniłaś mimo brania accoffilu?
@fondie to nie ta Kasia która kojarzysz ma jedną córeczkę. Sluchaj moim zdaniem nie masz czym na razie się martwić . Ja też tak kiedyś zrstresowałam dziecko, że dostałam opr od lekarza bo mała sie nie ruszała bo ja bylam strachem sparaliżowana.
@marzycielka81 ja w 36 tygodniu.
Witaj ja tez szczepiłam sie drugi raz i jestem w drugiej ciąży na razie dziecko żyje. Ty sie szczepisz przed zajściem i doszczepiasz w ciąży ? I mimo to ronisz? Czy prof zmienił Ci leki? Przykro mi , ze tak sie dzieje
reklama
Przed kazda ciaza 2 szczepoinki plus 3 na początku ciazy, plus leki, a mimo to 4 ostatnie ciaze zakończyły się poronieniemJa wiem , że mozna brac i tak i tak ale czy Ty w ogóle brałaś kiedykolwiek ? Czy roniłaś mimo brania accoffilu?
@fondie to nie ta Kasia która kojarzysz ma jedną córeczkę. Sluchaj moim zdaniem nie masz czym na razie się martwić . Ja też tak kiedyś zrstresowałam dziecko, że dostałam opr od lekarza bo mała sie nie ruszała bo ja bylam strachem sparaliżowana.
@marzycielka81 ja w 36 tygodniu.
Witaj ja tez szczepiłam sie drugi raz i jestem w drugiej ciąży na razie dziecko żyje. Ty sie szczepisz przed zajściem i doszczepiasz w ciąży ? I mimo to ronisz? Czy prof zmienił Ci leki? Przykro mi , ze tak sie dzieje
.
Ostatnia edycja:
kasiula222
Fanka BB :)
Nie kochana to nie ta Kasia.Jak czytam wasze wpisy to straciłam jednak nadzieję . Ale wiem, że 10 TC zawsze jest ważny jeśli chodzi o immunologię.
Kasiula222 czy ty to ta sama Kasia co była w ciąży jak byłam na forum i leczyłas się bodajże u jakieś lekarki w Krakowie czy coś ? Dobrze kojarzę ? Urodziłaś córeczkę ? Z wpisów widzę że jeszcze jedno potem tak to ty ? Słuchaj ja miałam jeśli pamiętasz nawet i encorton 20 mg u lekarza w Katowicach i w 9tc obumarła ciąża. Ja miałam wszystko chyba jak byłam u maliny to pierwszy raz to patrzył na mnie jak na czubka intralipdy encortonu prolutexy widzisz nic nie zadziałało a miałam jedno dziecko już bez leków zdrowe. U nas problem był też z przeciwplemnikowymi u męża podczas starań musiał brać steryd malina miał łeb nikt na to nie wpadł. Badania są mega ważne ..do kogo ty chodzisz ? Teraz jestem na 10mg encortonie i miałam dwie szczepionki już w ciąży ale nie wiem jakie mrl przed ciążą niestety...
Wczoraj wogole wpis w karcie 8ciaza ..masakra a dwójką dzieci hit. Ja się trochę boje dziewczyny jedne co daje mi otuchy to malina który ma łeb na karku ale cudotwórca nie jest niestety.
Sent from my SLA-L22 using Forum BabyBoom mobile app
Przed ciaza,która się udała 53%(to była moja 3 ciaza,ale pierwsza u Malinowskiego),przed 4 ciaza mlr 34%,która zakończyła się w 13 tyg(2 ciaza u Malinowskiego),przed 5 ciaza,ktora zakonczyla sie w 11 tyg. doszczepialam się 2 razy,ale już nie musiałam robić testu mlr(3 ciaza u Malonowskiwgo),przed 6 ciaza mlr 32%,ciaza zakonczyla sie w 9 tyg(3 ciaza u Malinowskiwgo),przed 7 ciaza mlr 40% zakończona w 7 tyg(4 ciaza u Malinowskiego)Wika23 jakie mrl.mialas ?
Nadzieja2018
Fanka BB :)
@Dakita30 witaj. Jesli masz endometrioze, to moje pytanie czy jest zaleczona. Bez tego ciezko zajsc w ciaze. Ja tez mam endometrioze i zajeta juz macice, a mimo to urodzilam naturalnie 2 dzieci, choc lekarze mowili, ze to niemozliwe. Tylko u nas nasienie dalo sie podreperowac.
@babydust przytulam cieplo [emoji175] przykre to, ze Aniolki wciaz pojawiaja sie na swiecie
@Marthi przyjmij kondolencje z powodu smierci babci. Teraz masz bliskiego powiernika po tamtej stronie. Babcia zaopiekuje sie twoimi dzieciaczkami i wyprosi cud. My tez po takim ciezkim roku, kiedy duzo trudnych doswiadczen zawitalo do nas wreszcie bylismy w tej upragnionej ciazy... moze i Wam sie uda jak sie wyklaruje sytuacja. Takie dzidziusiowe zadoscuczynienie [emoji703] [emoji179]
@kasiula222 Aniolkowa mamo przykro mi, ze wciaz zdarzaja sie poronienia. Na tym watku uswiadomilam sobie jak czesto to spotyka ludzi. I nie mozna winy doszukiwac sie w sobie. Nawet jesli cialo zawodzi mamy tylko je i trzeba sie do tego przyzwyczaic. Nie powiem ci ciesz sie, bo juz masz 2 dzieci. Raczej jesli masz sile poszukaj drog, ktore do maluszka moga cie doprowadzic. Przytulam [emoji177]
@fondie jak pamietam twoja ostatnia ciaze, to tez tak panikoealas, moze nawet bardziej [emoji8]. Jestes uwazna, bierzesz leki, czekasz, to wszystko co mozesz zrobic... no moze jeszcze stworz malenstwu cieple, bezpieczne, bezstresowe miejsce, w ktorym bedzie sie rozwijalo.
@agatush przytulam i caluje [emoji177] babcia nad Wami czuwa. Jestes mega dzielna. Buziak dla Misi [emoji8]
@Wika23 witaj. Ja bez szczepien, nie pomoge.
@babydust przytulam cieplo [emoji175] przykre to, ze Aniolki wciaz pojawiaja sie na swiecie
@Marthi przyjmij kondolencje z powodu smierci babci. Teraz masz bliskiego powiernika po tamtej stronie. Babcia zaopiekuje sie twoimi dzieciaczkami i wyprosi cud. My tez po takim ciezkim roku, kiedy duzo trudnych doswiadczen zawitalo do nas wreszcie bylismy w tej upragnionej ciazy... moze i Wam sie uda jak sie wyklaruje sytuacja. Takie dzidziusiowe zadoscuczynienie [emoji703] [emoji179]
@kasiula222 Aniolkowa mamo przykro mi, ze wciaz zdarzaja sie poronienia. Na tym watku uswiadomilam sobie jak czesto to spotyka ludzi. I nie mozna winy doszukiwac sie w sobie. Nawet jesli cialo zawodzi mamy tylko je i trzeba sie do tego przyzwyczaic. Nie powiem ci ciesz sie, bo juz masz 2 dzieci. Raczej jesli masz sile poszukaj drog, ktore do maluszka moga cie doprowadzic. Przytulam [emoji177]
@fondie jak pamietam twoja ostatnia ciaze, to tez tak panikoealas, moze nawet bardziej [emoji8]. Jestes uwazna, bierzesz leki, czekasz, to wszystko co mozesz zrobic... no moze jeszcze stworz malenstwu cieple, bezpieczne, bezstresowe miejsce, w ktorym bedzie sie rozwijalo.
@agatush przytulam i caluje [emoji177] babcia nad Wami czuwa. Jestes mega dzielna. Buziak dla Misi [emoji8]
@Wika23 witaj. Ja bez szczepien, nie pomoge.
reklama
.
Ostatnia edycja:
Podziel się: