reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jestem ciekawa opinii na temat profesora Wilczynskiego,czy któraś z Was leczylala badz leczy sie u niego?Ja w p9niedzialek mam umuwiona wizyte.

Jak czytam wasze wpisy to straciłam jednak nadzieję . Ale wiem, że 10 TC zawsze jest ważny jeśli chodzi o immunologię.
Kasiula222 czy ty to ta sama Kasia co była w ciąży jak byłam na forum i leczyłas się bodajże u jakieś lekarki w Krakowie czy coś ? Dobrze kojarzę ? Urodziłaś córeczkę ? Z wpisów widzę że jeszcze jedno potem tak to ty ? Słuchaj ja miałam jeśli pamiętasz nawet i encorton 20 mg u lekarza w Katowicach i w 9tc obumarła ciąża. Ja miałam wszystko chyba jak byłam u maliny to pierwszy raz to patrzył na mnie jak na czubka ;) intralipdy encortonu prolutexy widzisz nic nie zadziałało a miałam jedno dziecko już bez leków zdrowe. U nas problem był też z przeciwplemnikowymi u męża podczas starań musiał brać steryd malina miał łeb nikt na to nie wpadł. Badania są mega ważne ..do kogo ty chodzisz ? Teraz jestem na 10mg encortonie i miałam dwie szczepionki już w ciąży ale nie wiem jakie mrl przed ciążą niestety...
Wczoraj wogole wpis w karcie 8ciaza ..masakra a dwójką dzieci hit. Ja się trochę boje dziewczyny jedne co daje mi otuchy to malina który ma łeb na karku ale cudotwórca nie jest niestety.

Czesc, chyba piszesz o mnie :) jestesmy z jednego miasta. Ja jezdzilam do Krakowa do lekarki
Jurodzilam coreczke z tamtej ciazy o ktorej piszesz

Babydust Kasiula brak slow... przytulam

@Dakita30 jak rozgladalam sie w temacie endometriozy i ciazy to wlasnie glownie chodzilo o likwidacje torbieli i zasuszenie ognisk. Dziadostwa nie wyleczysz, ale gdy zaleczysz to jest wieksza szansa na ciaze. Nie trzeba laparoskopowo pozbywac sie torbieli. Mozna to zrobic lekami. Ja mialam depoprovere na 7 podan, bo mialam bardzo ostry stan. Do tego dieta i leczenie stanow zapalnych. U mnie trwalo to ponad 2 lata. Ale po zaleczeniu poronilam i przed kolejna ciaza wyciszenie trwalo 6 mcy. W koncu sie udalo

Jestem ciekawa opinii na temat profesora Wilczynskiego,czy któraś z Was leczylala badz leczy sie u niego?Ja w p9niedzialek mam umuwiona wizyte.
Raczej tu na wątku nikt nie leczył się u prof Wilczyńskiego gdzieś mi się to nazwisko obiło o uszy ale nie doradzę nic. Daj znać jak po wizycie trzymam kciuki i mam nadzieję , że pomoże w drodze o 2 cud. A jeszcze pytanie czy badaliscie dzidziusia czy nie było wady? Kariotypy macie zbadane?

@fondie szalejesz jak w poprzedniej ciąży ;) ;) . Moja córka co wizyte byla przestraszona. Na szczescie jest w miarę spokojnym dzieckiem. Ja znam 4 przypadki wpadek takich jak Ty i dziewczyny są juz po 22-26 tygodniu doszczepilały sie tylko jak Ty. a jedna ciąża mega skomplikowana nie chodzi o immunologię wcześniak z racji ratowania zycia mamy ale urodzony w 34+4 zdrowe silne i wszystko ok. Nie mozesz nic zrobić trzrba czekać i mieć nadzieję na szczęśliwe zakonczenie

Raczej tu na wątku nikt nie leczył się u prof Wilczyńskiego gdzieś mi się to nazwisko obiło o uszy ale nie doradzę nic. Daj znać jak po wizycie trzymam kciuki i mam nadzieję , że pomoże w drodze o 2 cud. A jeszcze pytanie czy badaliscie dzidziusia czy nie było wady? Kariotypy macie zbadane?

@fondie szalejesz jak w poprzedniej ciąży ;) ;) . Moja córka co wizyte byla przestraszona. Na szczescie jest w miarę spokojnym dzieckiem. Ja znam 4 przypadki wpadek takich jak Ty i dziewczyny są juz po 22-26 tygodniu doszczepilały sie tylko jak Ty. a jedna ciąża mega skomplikowana nie chodzi o immunologię wcześniak z racji ratowania zycia mamy ale urodzony w 34+4 zdrowe silne i wszystko ok. Nie mozesz nic zrobić trzrba czekać i mieć nadzieję na szczęśliwe zakonczenie
Badanie kosmowki z poronienia prawidłowe,kariotypy prawidlowe.

reklama
Do góry