reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam kochane Ciocie!
Marysia urodziła się 25.06.2019 z wagą. 3540 55cm długości. Dzień przed planowaną CC odeszły mi wody i dostałam skurczy. Dziś już zbieramy się do domku!
plastulinka gratuluję, bardzo się cieszymy Twoim szczęściem, teraz ciesz się upragnionym, wyczekanym macierzyństwem, cudowna wiadomość!!! jesteś niesamowitą szczęściarą, a Twoje maleństwo cudem, jakich rzadko doświadczyć!!!

reklama
@Porzeczka1234 - to widzę, ze u Ciebie objawy ciążowe „pełna gęba”. :)))) U mnie wszystko ok, nie mam właściwie objawów. Wczoraj mnie trochę tylko ciągnęło tam na dole chwilami i chwilami tez bolały jajniki... mam nadzieje, ze niczego złego to nie zwiastuje. Dziś jest ok. Od rana byłam badać B12 i anty Xa. Jutro rano mam wizytę. W wymazie wyszły mi pojedyncze kolonie ecoli i jeszcze coś, ale lekarze jednogłośnie powiedzieli, ze wynik jest ok i nie wymaga leczenia. Trzymam kciuki, za szybkie wyleczenie grzybka i poprawę smaków i samopoczucia:* Co do tej insulinowki to @olaa90 wczoraj coś pisała, ale ja nic nie wiem, nie słyszałam wcześniej o tym.

@plastulinka - wow, ale szybko!!!! Gratulacje dla świeżych rodziców i niech Marysia się zdrowo chowa:))))

@plastulinka gratulacje

@Porzeczka1234 poniżej zdjęcie igieł do insuliny. Ja nie słyszałam żeby podawać heparyne przez igłę od insuliny. One jednak dość różnią się rozmiarem. Insulinę podajesz w udo. Faktycznie siniakowvwlasciwie nie ma. M
IMG_20190627_134843.jpeg

@burczuś opolskie... rozmarzylam sie. Mieszkalam 2 lata w Opolu. To byly 2cudowne lata zycia. Uwielbiam to miasto. A skoro ty z tamtych okolic, to moze jakies spotkanko zainicjujemy jak te moje dzieciory przestana po szpitalach biegac

@Destino ja nie z samego Opola,ale blisko:) Na forum nie będę pisać skąd...bo to mieścinka mała:) a ja tu anonimowo :D Z miłą chęcią spotkano z Tobą zawsze:) I z dziećmi i jeszcze może ktoś by chciał do Opola:)

@plastulinka ogromne gratulacje!! <3

@Porzeczka1234 ja tak robiłam :) miałam zapas 0,4 a jak przeszłam na 0,6 to po prostu „maiłam” :D w insulinowce. Na ten twardy jak dupa sterydziarza brzuch insulinowka wchodziła jak w masło, dosłownie. Nie bolało w ogóle, no i zero siniaków. Teraz po cc znowu się kłuje 0,4 i od nowa siniaki ;/ a maiłam w ten sposób ze z gotowego zastrzyku wstrzykiwałam do insulinowki , potem zakładałam igle i ciach. Mój gin nie miał nic przeciwko.

A to mój 9-dniowy skarb podczas dzisiejszej sesji. Mężu zrobił zdj zza kulis :D
78342B76-B7C3-4B99-8CB3-23BB87E02086.jpeg
3B7B1DB5-34BB-4670-911E-D5D5C0DC795D.jpeg

reklama
@plastulinka ogromne gratulacje!! <3

@Porzeczka1234 ja tak robiłam :) miałam zapas 0,4 a jak przeszłam na 0,6 to po prostu „maiłam” :D w insulinowce. Na ten twardy jak dupa sterydziarza brzuch insulinowka wchodziła jak w masło, dosłownie. Nie bolało w ogóle, no i zero siniaków. Teraz po cc znowu się kłuje 0,4 i od nowa siniaki ;/ a maiłam w ten sposób ze z gotowego zastrzyku wstrzykiwałam do insulinowki , potem zakładałam igle i ciach. Mój gin nie miał nic przeciwko.

A to mój 9-dniowy skarb podczas dzisiejszej sesji. Mężu zrobił zdj zza kulis :D
Zobacz załącznik 990871Zobacz załącznik 990872
Piekny ..... ♥️♥️♥️♥️♥️dziękuję kochana za informację. Dziś zapytam jeszcze w aptece czy to jakaś różnica. Bo ja mam fraxi w takich ampułkach jak w szpitalu na 10 zastrzyków mam ich 5 to heparyny nie będę kupować tylko musze kupic igły i strzykawki a te od insuliny jakieś takie mniejsze i cieńsze te igły a moj brzuch w siniakach i zrostach bo niestety szybciej mi sie robią zrosty niz w poprzrdniej ciąży

Do góry