@Hatice kochana jesteś w najlepszych rękach pewnie dr Grzesiak jestes na 3 pietrze ?nic się nie martw na pewno Malina zadbał o wszystko te kroplówki to na pewno magnez ciepło ci się po nim robi? Ja Ci powiem że mialam ich 6 w ciagu 2 dni i do końca ciąży żadnych skurczy. Juz masz 32 tydzień także jeszcze chwilę.
@babydust moje wyniki poza ciąża są też ok ale niestety w ciąży wszystko poprzestawiane .Jakie leczenie proponuje twój lekarz?
@bertha nieziennie trzymam za Ciebie kciuki i myślę o Tobie wierzę , że sie w koncu uda.
@ovli22 duża masz dawkę encortonu jak się po nim czujesz?
Dziewczyny jak znosicie te upały ?u mnie słabo a nawet bardzo ciagle mam mdłości moge jesc ale mhhh po wszystkim mi
niedobrze.
@Marthi co ci w tym wymazie wyszlo bo u mnie grzybek candida musze jechac dziś po receptę ale czekam męża bo sama nie dojadę. A jak dr pobierała wymaz mówi , że na pewno czysto haha a tu grzyb chodź nic nie widać.
Dziewczyny czy któraś słyszała o podawaniu heparyny przez insulinówki zastrzyk i igla podobno bardzo cieńka i siniaków nie robi? Ktoś coś wie? Próbował
@marzycielka81 Ty bierzesz insulinę jak wygląda ta igła?