reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam kochane Ciocie!
Marysia urodziła się 25.06.2019 z wagą. 3540 55cm długości. Dzień przed planowaną CC odeszły mi wody i dostałam skurczy. Dziś już zbieramy się do domku!
plastulinka gratuluję, bardzo się cieszymy Twoim szczęściem, teraz ciesz się upragnionym, wyczekanym macierzyństwem, cudowna wiadomość!!! jesteś niesamowitą szczęściarą, a Twoje maleństwo cudem, jakich rzadko doświadczyć!!!

reklama
@Porzeczka1234 - to widzę, ze u Ciebie objawy ciążowe „pełna gęba”. :)))) U mnie wszystko ok, nie mam właściwie objawów. Wczoraj mnie trochę tylko ciągnęło tam na dole chwilami i chwilami tez bolały jajniki... mam nadzieje, ze niczego złego to nie zwiastuje. Dziś jest ok. Od rana byłam badać B12 i anty Xa. Jutro rano mam wizytę. W wymazie wyszły mi pojedyncze kolonie ecoli i jeszcze coś, ale lekarze jednogłośnie powiedzieli, ze wynik jest ok i nie wymaga leczenia. Trzymam kciuki, za szybkie wyleczenie grzybka i poprawę smaków i samopoczucia:* Co do tej insulinowki to @olaa90 wczoraj coś pisała, ale ja nic nie wiem, nie słyszałam wcześniej o tym.

@plastulinka - wow, ale szybko!!!! Gratulacje dla świeżych rodziców i niech Marysia się zdrowo chowa:))))

@plastulinka gratulacje

@Porzeczka1234 poniżej zdjęcie igieł do insuliny. Ja nie słyszałam żeby podawać heparyne przez igłę od insuliny. One jednak dość różnią się rozmiarem. Insulinę podajesz w udo. Faktycznie siniakowvwlasciwie nie ma. M
IMG_20190627_134843.jpeg

@burczuś opolskie... rozmarzylam sie. Mieszkalam 2 lata w Opolu. To byly 2cudowne lata zycia. Uwielbiam to miasto. A skoro ty z tamtych okolic, to moze jakies spotkanko zainicjujemy jak te moje dzieciory przestana po szpitalach biegac

@Destino ja nie z samego Opola,ale blisko:) Na forum nie będę pisać skąd...bo to mieścinka mała:) a ja tu anonimowo :D Z miłą chęcią spotkano z Tobą zawsze:) I z dziećmi i jeszcze może ktoś by chciał do Opola:)

@plastulinka ogromne gratulacje!! <3

@Porzeczka1234 ja tak robiłam :) miałam zapas 0,4 a jak przeszłam na 0,6 to po prostu „maiłam” :D w insulinowce. Na ten twardy jak dupa sterydziarza brzuch insulinowka wchodziła jak w masło, dosłownie. Nie bolało w ogóle, no i zero siniaków. Teraz po cc znowu się kłuje 0,4 i od nowa siniaki ;/ a maiłam w ten sposób ze z gotowego zastrzyku wstrzykiwałam do insulinowki , potem zakładałam igle i ciach. Mój gin nie miał nic przeciwko.

A to mój 9-dniowy skarb podczas dzisiejszej sesji. Mężu zrobił zdj zza kulis :D
78342B76-B7C3-4B99-8CB3-23BB87E02086.jpeg
3B7B1DB5-34BB-4670-911E-D5D5C0DC795D.jpeg

reklama
@plastulinka ogromne gratulacje!! <3

@Porzeczka1234 ja tak robiłam :) miałam zapas 0,4 a jak przeszłam na 0,6 to po prostu „maiłam” :D w insulinowce. Na ten twardy jak dupa sterydziarza brzuch insulinowka wchodziła jak w masło, dosłownie. Nie bolało w ogóle, no i zero siniaków. Teraz po cc znowu się kłuje 0,4 i od nowa siniaki ;/ a maiłam w ten sposób ze z gotowego zastrzyku wstrzykiwałam do insulinowki , potem zakładałam igle i ciach. Mój gin nie miał nic przeciwko.

A to mój 9-dniowy skarb podczas dzisiejszej sesji. Mężu zrobił zdj zza kulis :D
Zobacz załącznik 990871Zobacz załącznik 990872
Piekny ..... ♥️♥️♥️♥️♥️dziękuję kochana za informację. Dziś zapytam jeszcze w aptece czy to jakaś różnica. Bo ja mam fraxi w takich ampułkach jak w szpitalu na 10 zastrzyków mam ich 5 to heparyny nie będę kupować tylko musze kupic igły i strzykawki a te od insuliny jakieś takie mniejsze i cieńsze te igły a moj brzuch w siniakach i zrostach bo niestety szybciej mi sie robią zrosty niz w poprzrdniej ciąży

Do góry