reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam kochane Ciocie!
Marysia urodziła się 25.06.2019 z wagą. 3540 55cm długości. Dzień przed planowaną CC odeszły mi wody i dostałam skurczy. Dziś już zbieramy się do domku!

Gratulacje!!!! To zgarniam brzucha!! [emoji1]
Dzisiaj 7dpo. Powtarzałam dzisiaj badania immuno, to od razu strzeliłam proga i betę. Beta 0, a prog 63,5 ng/ml. Zakładam ze tak duży przez to że były 2 albo 3 pecherzyki.. choć nie powiem, zaskoczył mnie ten prog i sobie zaczęłam robić nadzieje ze to coś znaczy..

Gratulacje!!!! To zgarniam brzucha!! [emoji1]
Dzisiaj 7dpo. Powtarzałam dzisiaj badania immuno, to od razu strzeliłam proga i betę. Beta 0, a prog 63,5 ng/ml. Zakładam ze tak duży przez to że były 2 albo 3 pecherzyki.. choć nie powiem, zaskoczył mnie ten prog i sobie zaczęłam robić nadzieje ze to coś znaczy..
Wow, ale progesteron!!!! Trzymam kciuki żeby jednak coś się za tym kryło! :)

@plastulinka kochana gratulacje dla Was! To wielkie szczęście że macie córeczkę ♡♡♡ po Twojej historii to naprawdę budujące że nigdy nie należy się poddawać a niemożliwe nie istnieje.

@bertha progesteron masz przecudowny ♡♡♡♡ trzymam za Ciebie kciuki Z całych sił ♡♡♡♡

@Porzeczka1234 ja jechałam cała ciążę na insulinowkach pokazał mi to mój ginekolog jaka jest różnica i nawet wcześniej od niego miałam strzykawki do medycyny estetycznej Botoksu chyba. I robienie nimi zastrzyku nie sprawiało żadnych trudności. Za cała ciążę miałam może dwa siniaki na udzie i to z mojej winy jak trafiłam centralnie w żyłkę:)

Hej dziewczyny u mnie wszystko Ok ;)
Dzieciątko żyje i podobno ma się dobrze !
Wszystko jest tak jak powinno być . Pęcherzyk się odpłaszczył ( zreszta u mnie tak będzie dziwnie widać ze względy na tą macice dwurożną )
A dzisiaj tak dziwnie się rozłożył , że lekarz myślał ,że są bliźniaki ;)
.

reklama
Hej dziewczyny u mnie wszystko Ok ;)
Dzieciątko żyje i podobno ma się dobrze !
Wszystko jest tak jak powinno być . Pęcherzyk się odpłaszczył ( zreszta u mnie tak będzie dziwnie widać ze względy na tą macice dwurożną )
A dzisiaj tak dziwnie się rozłożył , że lekarz myślał ,że są bliźniaki ;)
.

Super! Pokaz zdjecie :)

Do góry