Tak wiem ze jest wiele kobiet co bieze oba leki ale akurat ten lekarz wyklucza. A ze trafilam do niego niedawno i mi sie spodobal to postaram sie go trzymac
Wiesz co ja nie chce wnikać w twojego lekarza itd itd
Ale wiem , że po takiej historii jaka masz dobrze by było brać ten steryd chociaż 10 mg on ci nie zaszkodzi a może pomoc ze względu na twoje poronienia to powinno być już z mety dane tobie .
Nie wiem czy wiesz ale jest dużo lekarzy , którzy nie akceptują sterydu ( uważają ze jest to głupie i nie potrzebne gdyż jest to jeszcze i inwazyjna metoda . Tak samo wlewy ) spotkałam się z takim lekarzem i wiem , ze niektóre dziewczyny miały 2 lekarzy . Załatwili sobie innego lekarza , który im przepisywał i nie było problemu .
A nie chciałabyś skonsultować się z lekarzem , który popiera steryd i wie że po poronieniach nawracających on jest niezbędny .
Ja biorę 25 mg i wiem że to jest moja ostatnia szansa , że bez tego nie dam rady bo już nie ma innych opcji ! Nie ma innych leków ! To już koniec ! Wyborów innych nie ma ! Tylko żelazny zestaw a po nim nie ma już nic !!
Miałam 4 ciąże i każda Stracona ! Jedna wcześniej druga późnej !
Żadna nie była na żelaznym !
Teraz ta ciąża jest ! I narazie czuje się najlepiej !
Mam wielka nadzieje , że dotrwam i wreszcie mi się poszczęści [emoji6]
Oczywiście nie straszę cię [emoji6]
Ty wiesz lepiej jak się czujesz i co ci jest potrzebne [emoji6]