reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziękuje dziewczyny ;)

Lekarz mówił ze jest pęcherzyk i ciałko żółte tylko ze ma krztałt płaski ;(
I trzeba czekać !
I tak zrobię biorę leki do końca !

reklama
@ovli22 masz pecherzyk w ksztalcie serduszka. Niech urodzi sie w nim silny maly czlowiek [emoji175]

@olaa90 spij jeszcze, to juz ostatnie przespane noce na dlugi czas. Teraz juz tylko najpiekniejsze chwile Cie czekaja, sama milosc [emoji7]

No czekam !
Co zrobię innego ? Nic nie zrobię ! Ha ha

Jedno dobre , że nie plamie narazie nic ! Sucho ;)

@basiawol - ja bym kochana poszła do jakiegoś lekarza prywatnie z tym. Szkoda czasu na konowałów z NFZ.

@ovli22 - a Ty nie wiesz kiedy owu była? Pamiętasz kiedy miałaś ostatnia miesiączkę? Leki bierz koniecznie!!!;) Cały czas trzymam kciuki!

@ovli22 trzymam kciuki musi być dobrze i innej opcji nie biorę pod uwagę.

Dziewczyny co ja dziś przeżyłam cały dzień przytulam sie z Wc jestem nie do życia nic nie jadłam co pije zwracam. Jak sobie pomóc? Czy powinnam brać gluko czy nie za bardzo mi cukier spadnie? Moze sucha kromkę wcisnę ale na pewno nic wiecej.

@Porzeczka1234 - a mierzylas dziś w ogóle cukier? Spróbuj może gorzka herbatę czarna, migdały chyba tez niwelują takie mdłości... sucharki może? Na wymioty zawsze radzili mi colę z słonymi paluszkami, ale w ciąży Ci tego nie polecę :)

@basiawol - ja bym kochana poszła do jakiegoś lekarza prywatnie z tym. Szkoda czasu na konowałów z NFZ.

@ovli22 - a Ty nie wiesz kiedy owu była? Pamiętasz kiedy miałaś ostatnia miesiączkę? Leki bierz koniecznie!!!;) Cały czas trzymam kciuki!

U mnie owulacje to ciazko wykryć !
A @ miałam gdzieś 2 miesiące temu i to taka jakaś dziwna , że nie zaliczyłam jej do @ ha ha

W tej ciąży nie stymulowałam się niczym , wcześniej brałam aromak.
A że ta@ była jakaś taka dziwna to nie wiedziałam jak w ogóle mam go brać Wiec nic nie brałam . U mnie takie o to niewiadome ;)

@porzeczka na wymioty bardzo pomaga naszyjnik z bursztynów w Angli można było kupić w każdej aptece i dużo kobiet używało na wymioty ale nie wiem czy u nas a aptekach tez to iest ;)

@ovli22 trzymam kciuki musi być dobrze i innej opcji nie biorę pod uwagę.

Dziewczyny co ja dziś przeżyłam cały dzień przytulam sie z Wc jestem nie do życia nic nie jadłam co pije zwracam. Jak sobie pomóc? Czy powinnam brać gluko czy nie za bardzo mi cukier spadnie? Moze sucha kromkę wcisnę ale na pewno nic wiecej.
Wcześniej nie miałaś mdłości ? Może jakaś jelitówke zlapalas? Koleżanka tak miała w ciąży .

reklama
@Porzeczka1234 - a mierzylas dziś w ogóle cukier? Spróbuj może gorzka herbatę czarna, migdały chyba tez niwelują takie mdłości... sucharki może? Na wymioty zawsze radzili mi colę z słonymi paluszkami, ale w ciąży Ci tego nie polecę :)
Piłam colę i wyladowała w wc nic jeść nie mogę herbatę piję troche mnie szarpie ale jak by lepiej ciut. Migdały nie da rady sucharki mam nie pomyślałam o nich zaraz spróbuję cukru nie mierzyłam tylko rano 86 teraz 79 chyba nisko trochę chyba gluko nie wezmę bo się jeszcze nie obudzę.

@ovli22 Dziękuję jutro bede szukać

@kasiula222 miałam ale nie takie całodniowe i z wymiotami wszystkiego co wypiję bo o jedzeniu nie ma mowy . Już żółć czuję sie fatalnie

Do góry