reklama
No czekam !
Co zrobię innego ? Nic nie zrobię ! Ha ha
Jedno dobre , że nie plamie narazie nic ! Sucho
Marthi
Fanka BB :)
Porzeczka1234
@ovli22 trzymam kciuki musi być dobrze i innej opcji nie biorę pod uwagę.
Dziewczyny co ja dziś przeżyłam cały dzień przytulam sie z Wc jestem nie do życia nic nie jadłam co pije zwracam. Jak sobie pomóc? Czy powinnam brać gluko czy nie za bardzo mi cukier spadnie? Moze sucha kromkę wcisnę ale na pewno nic wiecej.
Dziewczyny co ja dziś przeżyłam cały dzień przytulam sie z Wc jestem nie do życia nic nie jadłam co pije zwracam. Jak sobie pomóc? Czy powinnam brać gluko czy nie za bardzo mi cukier spadnie? Moze sucha kromkę wcisnę ale na pewno nic wiecej.
Marthi
@Porzeczka1234 - a mierzylas dziś w ogóle cukier? Spróbuj może gorzka herbatę czarna, migdały chyba tez niwelują takie mdłości... sucharki może? Na wymioty zawsze radzili mi colę z słonymi paluszkami, ale w ciąży Ci tego nie polecę
U mnie owulacje to ciazko wykryć !
A @ miałam gdzieś 2 miesiące temu i to taka jakaś dziwna , że nie zaliczyłam jej do @ ha ha
W tej ciąży nie stymulowałam się niczym , wcześniej brałam aromak.
A że ta@ była jakaś taka dziwna to nie wiedziałam jak w ogóle mam go brać Wiec nic nie brałam . U mnie takie o to niewiadome
@porzeczka na wymioty bardzo pomaga naszyjnik z bursztynów w Angli można było kupić w każdej aptece i dużo kobiet używało na wymioty ale nie wiem czy u nas a aptekach tez to iest
kasiula222
Wcześniej nie miałaś mdłości ? Może jakaś jelitówke zlapalas? Koleżanka tak miała w ciąży .@ovli22 trzymam kciuki musi być dobrze i innej opcji nie biorę pod uwagę.
reklama
Porzeczka1234
Piłam colę i wyladowała w wc nic jeść nie mogę herbatę piję troche mnie szarpie ale jak by lepiej ciut. Migdały nie da rady sucharki mam nie pomyślałam o nich zaraz spróbuję cukru nie mierzyłam tylko rano 86 teraz 79 chyba nisko trochę chyba gluko nie wezmę bo się jeszcze nie obudzę.@Porzeczka1234 - a mierzylas dziś w ogóle cukier? Spróbuj może gorzka herbatę czarna, migdały chyba tez niwelują takie mdłości... sucharki może? Na wymioty zawsze radzili mi colę z słonymi paluszkami, ale w ciąży Ci tego nie polecę
@ovli22 Dziękuję jutro bede szukać
@kasiula222 miałam ale nie takie całodniowe i z wymiotami wszystkiego co wypiję bo o jedzeniu nie ma mowy . Już żółć czuję sie fatalnie
Podziel się: