reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi jutro idę do szpitala, proszę wszystkie o kciuki za Nas bo stres mnie chce zjeść. [emoji173]

Nie mam głowy czytać co u Was, bo jestem strasznie dzisiaj roztargniona i przerażona, zeszła nic oka nie zmrużyłam już i coś czuje, ze tej nocy będzie podobnie.. ale trzymam
Mocno kciuki za wszystkie [emoji8] odezwę się jak szczęśliwie urodzę, buziaki

reklama
7e5ba96c-5a0e-4f14-89b3-1f31a52f4b90.jpg

@ovii22 ja mysle ze to za wczesnie na sady jak dla mnie usg jak usg tez na poczatku mialam identyczne w tej szczesliwej ciazy. Myślę że musisz sie uspokoić to najważniejsze. nie stresuj się trzymamy kciuki będzie dobrze. Ja każdemu komu pisze będzie dobrze to jest. U mnie sprawdza się na forum. Więć życzę Tobie i sobie żeby było dobrze. Żeby sprawy ułozyły się po naszej myśli. Jak nie wierzysz sprawdz historie kopmu pislam ze bedzie ok to było. Pozdrawiam
@Marthi pisałam bo ja mam mega widoczne zyły no i jedna noga boli. Hematolog u ktorego bylam olal mnie ze niby nie mam trombofili ani nic ze wzgledu na wiek to niemozliwe zylaki tylko ja je widze nawet nie obejrzal masakra szkoda bylo czasu na NFZ

reklama
Do góry