reklama
marshia
Fanka BB :)
olaa90
@dżoasia [emoji173] ale cudne imiona, dużo zdrówka dla Twoich dzielnych księżniczek !!
@Marthi @kasiula222 cudownie! [emoji173][emoji173] trzymam za Was mocno kciuki!! [emoji173]
@Marthi @kasiula222 cudownie! [emoji173][emoji173] trzymam za Was mocno kciuki!! [emoji173]
Porzeczka1234
@dżoasia kochana oby wiecej i wiecej takich wiadomości. Wiem, że teskinisz ale musisz wytrzymać jak z wagą? Piekne imiona
@burczuś cieszę się , że jestes zadowolona z wizyty musi być dobrze.
@Marthi jaaaaa super cieszę się bardzo. To i ja się przyznam dziś coś 7+1. Nie robilam bety w ogóle ale byłam na usg w poniedziałek sece biło były nawet 2 jajeczka ale jedno przestało się rozwijać także jesli sie uda bedzie jedno bobo.
@Oczekujaca123 mam nadzieję , że jakoś radzicie odezwij sie czasem napisz co u Was
@burczuś cieszę się , że jestes zadowolona z wizyty musi być dobrze.
@Marthi jaaaaa super cieszę się bardzo. To i ja się przyznam dziś coś 7+1. Nie robilam bety w ogóle ale byłam na usg w poniedziałek sece biło były nawet 2 jajeczka ale jedno przestało się rozwijać także jesli sie uda bedzie jedno bobo.
@Oczekujaca123 mam nadzieję , że jakoś radzicie odezwij sie czasem napisz co u Was
@dżoasia to cudowne że dziewczynki sobie radzą mam nadzieję że każdy dzień będzie przynosił dobre wieści. Modle się za Twoje córeczki i dla Ciebie o siłę i to wszystko czego trzeba matce w takiej sytuacji jak Wasza.
@Marthi GRATILACJE ! Bardzo długo czekałaś na ten wspaniały dzień ale chyba warto było tyle czekać żeby dwie kreseczki zobaczyć w DZIEN MATKI ♡♡♡♡ trzymam kciuki za termin porodu na no nie wiem dzien babci i dziadka ot taki prezent też dla nich hihi ♡♡♡♡♡♡
GRATULUJE TEZ PORZECZKO ♡♡♡♡
@Marthi GRATILACJE ! Bardzo długo czekałaś na ten wspaniały dzień ale chyba warto było tyle czekać żeby dwie kreseczki zobaczyć w DZIEN MATKI ♡♡♡♡ trzymam kciuki za termin porodu na no nie wiem dzien babci i dziadka ot taki prezent też dla nich hihi ♡♡♡♡♡♡
GRATULUJE TEZ PORZECZKO ♡♡♡♡
SheWolf
Zaangażowana w BB
@Marthi piekny prezent Zycze Ci spokojnych 9 miesiecy
@Porzeczka1234 niezle nas trzymalas w niewiedzy
Gratulacje
@dżoasia super, ze dziewczynki tak dzielnie walcza!!! Oby tak dalej
@Porzeczka1234 niezle nas trzymalas w niewiedzy
Gratulacje
@dżoasia super, ze dziewczynki tak dzielnie walcza!!! Oby tak dalej
Nadzieja2018
@Marthi
Jak miło czytać takie newsy! Zaciskam kciukasy, żeby wszystko się dobrze i nudno potoczyło
@Porzeczka1234
Teraz doczytałam o Tobie! Gratulacje
Fajnie, że coś pozytywnego się dzieje na forum
Jak miło czytać takie newsy! Zaciskam kciukasy, żeby wszystko się dobrze i nudno potoczyło
@Porzeczka1234
Teraz doczytałam o Tobie! Gratulacje
Fajnie, że coś pozytywnego się dzieje na forum
W Krakowie[emoji1]A Ty nie mieszkasz na Śląsku?
@Marthi WOW!!!! Wielkie gratulacje !!! No to spokojnej i nudnej ciazy zycze [emoji4]
@Porzeczka1234 [emoji8]
@dżoasia miod na ucho tak piekne wiadomosci. Cpap to krok milowy i niezwykle potrzebny. Szybciutko odlaczone, bardzo dobrze. Krok za krokiem dojdziecie do kangurowania, miseczek i domu. Duzo sily i samych dobrych informacji. Pamietam kazdego dnia. I jakby co jestem kazdego dnia... buziaczki dla ciebie, m i dziewczynek. Sliczne imiona [emoji7]
Dziewczynki ja tak na raty, bo synek od 3 dni 40° goraczki, a Hela 38. Cos nie umiemy sie wykaraskac z tego szpitalnego bakcyla
Ostatnia edycja:
reklama
agatush
Moderatorka
@dżoasia cudowne Wiadomości. Popieram dziewczyny ze piękne imiona wybraliscie :-)
@Porzeczka1234 [emoji3531][emoji3531]
@Porzeczka1234 [emoji3531][emoji3531]
Podziel się: