reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nic a nic mnie w zasadzie teraz to lekko szczypią bólu jako takiego nie mam w ogóle. Ja biorę encorton 15 mg ,heparyna 0,6 , acard 150, glukopage 500 xr. Moj cukier na razie ok na czczo 84-90 max
Ja też biorę te leki tylko mniejsze dawki faxpiryne 0.4 i encorton 10 mg encortonu i pewnie niedługo zrobię badanie na krzepliwość czy dawka ok . .

@magda1208 dziękuję:)
Wizytę uważam za mocno owocną:) @Charlotte21 teraz mogę się wymienić wrażeniami:)
Znalazłam w końcu lekarkę,która nie rozkłada rąk jak mówię NIE szczepieniom i immunoglobulinom. Wręcz przeciwnie. Zależało mi znaleźć kogoś, kto będzie chciał mi zwiększyć dawki leków i nimi zbijać co trzeba(NK czy homocysteinę). Mam też iść jeszcze na histeroskopię za około 2 miesiące. Bo przez te dwa miesiące mam solidnie brać leki i ...schudnąć :D Jutro badam homocysteinę(aż się boję) oraz tsh,ft 3 i ft 4. W połowie cyklu muszę udać się do jakiegoś gina na ocene endometrium. bo to też będzie wskazaniem do histeroskopii. A. i dostałam namiary na psychologa, który pracuje tylko z rodzicami po stracie. Pracuje na Śląsku w hospicjum. Pierwszy raz-od lat sześciu-ktoś mi zaproponował psychologa... szok.
Można wiedzieć jakie dr zastosuje leczenie u ciebie? Bo też się nie szczepię. Też wysokie nk allo niskie kir AA

reklama
@olaa90 - dziekuje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

@Porzeczka1234 - ale wiadomość!!!!! [emoji173]️ gratuluje!!!

@Auri_a hehe do porodu daleko, ale dziekuje [emoji6] chciałabym i marze by dotrwać [emoji173]️

@SheWolf - dziekuje kochana[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ chciałabym!!!

@Nadzieja2018 - oj oby tak było!!! [emoji173]️[emoji6]

@Destino - [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ oby się spełniło. Zdrówka dla dzieci żeby szybko wróciły do zdrówka [emoji20]

@kasiula222 - w piątek [emoji4] a Ty kiedy?? Kiedy miałaś ostatnia @?

@roki_1991 - [emoji173]️[emoji173]️

Ostatnia edycja:
Do góry