reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia cały czas trzymam mocno kciuki za Twoje córeczki. Super, że oddychają bez respiratora. Przytulam Cię bardzo mocno. Mam nadzieję że szybko będziesz mogła zobaczyć dziewczynki.

reklama
@dżoasia kochana oby wiecej i wiecej takich wiadomości. Wiem, że teskinisz ale musisz wytrzymać jak z wagą? Piekne imiona

@burczuś cieszę się , że jestes zadowolona z wizyty musi być dobrze.

@Marthi jaaaaa super cieszę się bardzo. To i ja się przyznam dziś coś 7+1. Nie robilam bety w ogóle ale byłam na usg w poniedziałek sece biło były nawet 2 jajeczka ale jedno przestało się rozwijać także jesli sie uda bedzie jedno bobo.

@Oczekujaca123 mam nadzieję , że jakoś radzicie odezwij sie czasem napisz co u Was

@dżoasia to cudowne że dziewczynki sobie radzą mam nadzieję że każdy dzień będzie przynosił dobre wieści. Modle się za Twoje córeczki i dla Ciebie o siłę i to wszystko czego trzeba matce w takiej sytuacji jak Wasza.

@Marthi GRATILACJE ! Bardzo długo czekałaś na ten wspaniały dzień ale chyba warto było tyle czekać żeby dwie kreseczki zobaczyć w DZIEN MATKI ♡♡♡♡ trzymam kciuki za termin porodu na no nie wiem dzien babci i dziadka ot taki prezent też dla nich hihi ♡♡♡♡♡♡

GRATULUJE TEZ PORZECZKO ♡♡♡♡

A Ty nie mieszkasz na Śląsku?
W Krakowie[emoji1]

@Marthi WOW!!!! Wielkie gratulacje !!! No to spokojnej i nudnej ciazy zycze [emoji4]

@Porzeczka1234 [emoji8]

@dżoasia miod na ucho tak piekne wiadomosci. Cpap to krok milowy i niezwykle potrzebny. Szybciutko odlaczone, bardzo dobrze. Krok za krokiem dojdziecie do kangurowania, miseczek i domu. Duzo sily i samych dobrych informacji. Pamietam kazdego dnia. I jakby co jestem kazdego dnia... buziaczki dla ciebie, m i dziewczynek. Sliczne imiona [emoji7]

Dziewczynki ja tak na raty, bo synek od 3 dni 40° goraczki, a Hela 38. Cos nie umiemy sie wykaraskac z tego szpitalnego bakcyla

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry