reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ale dobre newsy dzisiaj!!!
Gratulacje Porzeczka!! Marthi już gratulowalam po 5,5 minutach od nasikania [emoji23]
Dzoasia, imiona cudne! I bardzo się cieszę ze taki duży krok dzisiaj!

reklama
Ale dobre newsy dzisiaj!!!
Gratulacje Porzeczka!! Marthi już gratulowalam po 5,5 minutach od nasikania [emoji23]
Dzoasia, imiona cudne! I bardzo się cieszę ze taki duży krok dzisiaj!

Hahahah [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Jesteś moja najlepsza kompanką od sikaczy (i nie tyllo) Bertuś!!![emoji173]️

@dżoasia córeczki sobie poradzą, mają geny walecznej mamy, piękne imiona wybraliście
@Porzeczka1234 bardzo się cieszę z II kresek, niech ta malutka kropeczka rośnie spokojnie do 9 miesiąca
@Marthi gratuluję, cudowny prezent na Dzień Mamy,
oby takich dni więcej...
@burczuś pewnie teraz biegnie do Destino, cieszę się że wizyta u dr Janosz Cię tak pozytywnie nastawiła to bardzo ważne

@Marthi ja mam umówiona wizytę dopiero na 19 ale nie wytrzymam tyle i umowie się gdzieś tu na czwartek jak mi się uda . Ostatni okres był 23 więc tydzień do przodu jestem chyba . Nie wiem czy będzie już serduszko i znów będę się stresować że jeszcze nie ma ..

@kasiula222 - ja mam świadomość, ze u mnie może jeszcze nie być, ale chce iść i tak. Co ma być i tak będzie - nie ma co się stresować na zapas bo to szkodzi ;) Keep calm!

Dobrej nocy :))

@dżoasia - [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Nie chciałam Ci kochana przeszkadzać, ale na razie sama rozumiesz - endo nie każe mi brać Dostinexu jednak! W pon zbadalam prolaktyne tez, wysłałam mu wynik (norma do 26, a ja miałam 30 chyba), ale nie kazał brać już teraz w ciąży. [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Ogromnie trzymam za Ciebie i dziewczynki kciuki, cieszę się ze tak szybko odłączyli je od respiratora. Jakie one są silne!!!! Za mama!!!! :))) Trzymaj się mocno kochana!
Z calego serca Ci gratuluje! Dostinexu w ciazy sie nie bierze. Ja mialam prolaktyne jak zaszlam cos ok 60 chyba (juz nie pamietam dokladnie) przy normie do 23 i dalam radę. Dużo progesteronu dopoki łożysko nie przejmie funkcji i bedzie ok. Trzymam kciuki za nudne 8 miesiecy[emoji6]

@Porzeczka1234 Tobie tez gratuluje i życzę spokojnej ciąży[emoji846]

@dżoasia - piekne imiona dla malych wojowniczek. Kciuki za Was wciąż zaciśnięte

@Marthi buhahahaha jak chcesz mojego brzucha to tylko podwojnego!!!!! Strasznie sie ciesze!!!!!! Super bombowo!
@burczuś super, ze jest nadzieja, jak lekarz podpasuje to i zyc sie chce i nawet odchudzanie jakos lepiej idzie :D

Moje dziewuchi odlaczyli od respiratora, Gajka od wczoraj dzielnie walczy na cepapie, Igusia od dzisiejszego przedpoludnia. Poza tym, ze jest mnostwo innych przeciwnosci z ktorymi musza wcaly czas walczyc, to i tak moliwy krok z tym oddychaniem. Tylko na oddziale dalej kwarantanna i tak straaaaaaaaasznie do nich tesknie ;( i z tym sobie troche nie radze ;(

Asia piękne imiona !
To waleczne dziewczyny po mamie :)
Mogę sobie tylko wyobrazić jak jest Ci jest ciężko nie moc zobaczyć te Skarby:(
Trzymaj się Kochana !

reklama
@Kitki - tak wiem, ze w ciąży się generalnie nie bierze Dostinexu ale znam przypadki co brały do np 5-6 tc. Niemniej, ja prolaktyne na czczo mam zawsze w normie, myślałam z endo o Dostinexie w sytuacji jeśli może po obciążeniu miałabym wysoka, aczkolwiek i endo i gin mówili mi, ze po obciążeniu już się nie bada. Dał mi chyba ten Dostinex dla św. spokoju [emoji4] no ale nie zdarzyłam go zacząć brać [emoji4] Dziekuje :*

@Kitki A pisząc o dużych dawkach proga jakie masz na myśli??? :))

@justkaki - nie dziekuje :)))

Ostatnia edycja:
Do góry