reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Intralipid przepisuje Ci ginekolog kupujesz sól kroplówki itd dostajesz na to recepty jeśli lekarza masz fajnego załatwisz sobie pielegniarkę ktora to miesza i podłącza Ci kroplówę
No i dobrze wiedzieć, bo czytałam też inne fora i podobno koszt wlewów w klinice to granica 250 do 400 zł za wlew. A jak się spróbuje obejść to wychodzi znacznie taniej.

reklama
Dziewczyny zostałam upoważniona przez oczekujaca123 aby napisać kilka słów. Chwała Bogu dzieciaki są pod sercem w mamusinym brzuszku. Sytuacja jest niepewna chodź szew wciąż trzyma jest rozwarcie na pół opuszka palca jest na sali porodowej bo w każdej chwili coś może zacząć się dziać . Reżim łóżkowy całkowitym. Leki podawane. Dziś 24+2 każdy dzień jest ważny lekarze są przygotowani na ratowanie maluchów.
Która wierzy w swoim imieniu proszę o modlitwę aby chodź do 30 tygodnia

Dziewczyny zostałam upoważniona przez oczekujaca123 aby napisać kilka słów. Chwała Bogu dzieciaki są pod sercem w mamusinym brzuszku. Sytuacja jest niepewna chodź szew wciąż trzyma jest rozwarcie na pół opuszka palca jest na sali porodowej bo w każdej chwili coś może zacząć się dziać . Reżim łóżkowy całkowitym. Leki podawane. Dziś 24+2 każdy dzień jest ważny lekarze są przygotowani na ratowanie maluchów.
Która wierzy w swoim imieniu proszę o modlitwę aby chodź do 30 tygodnia
Leci Zdrowaśka w górę za Mamę i Maluchy!!!!

reklama
Do góry