dżoasia
Fanka BB :)
A mnie tam nie ma ale juz kolejnego watku nie ogarne, bo musialabym cale dnie spedzac wiszac na tel :/Kochana powinnaś dostać powiadomienie, bo Cię tam zobaczyłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie tam nie ma ale juz kolejnego watku nie ogarne, bo musialabym cale dnie spedzac wiszac na tel :/Kochana powinnaś dostać powiadomienie, bo Cię tam zobaczyłam
A mnie tam nie ma ale juz kolejnego watku nie ogarne, bo musialabym cale dnie spedzac wiszac na tel :/
Ja biore tez heparyne i moja gin powiedziala ze acard wieczoren a heparyna rano. (Na poczatku bralam na odwrot)Najlepiej brać acard rano czy wieczorem? Bo są podzielone opinie. Czy to nie ma znaczenia...?
A dostalas antybiogram?Dziewczyny miał ktoś Streptococcus w pochwie ? Jak to leczyć? Trzeba też doustnie?
Jak tylko w pochwie i sa dostepne w globulkach to przewaznie daja globulki. Ale to chyba zalezy od gin. Nie slyszalam zeby sie bralo i tu i tu@Oczekujaca123 tak mam antybiogram ale się zastanawiam czy gałki czy doustnie czy jedno i drugie?