reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Mi dr P mówił, że działa plemnikobojczo ,A też byłam wtedy przed owulacja. Tak jak pisze nie jest przeciwskazaniem w ciąży i później

I Ty wtedy faktycznie odpuscilas starania? [emoji20]

Ten Pimacufin mam w kremie, Oprócz tego Gynazol - jednorazowa maść 5g dopochwowa - w necie niby na forum znalazłam tez, ze nie jest przeciwwskazaniem do starań + 4 tabletki doustne, ale nie pamietam nazwy bo recepta została w aptece, zamówili lek i odbieram go dopiero jutro.

Trochę dolina :(

Ostatnia edycja:
@Marthi mi się wydaje że ten lekarz przesadzil z liczbą leków co Ci dał wystarczylyby globulki
Czy masz tam swędzenie pieczenie że potrzebny krem?
Ja bym wzięła gynoxin globulkę i się starała

@martaha123 gratuluję, kiedyś cię wywoływałam, bo wiem że Twój przypadek był z tych cięższych, tym bardziej się cieszę że się udało, i uważam że takie zdołowanie jest dobre dla psychiki, bo w momencie kiedy już myślisz że nic z tego,i odpuszczasz- coś potrafi zaskoczyć;)

Chyba zacznę wierzyć w numerologie...
Na dziś miałam termin porodu pierwszego aniołka. Właśnie się dowiedziałam że bratowa urodzila, co prawda miesiąc wcześniej ale silna dziewczynka. 28.12 magiczny dzień.
Ostatnio jakoś tak różnie mi się daty łączą...

@Destino - dziękuje za radę. Przemyśle to. Trochę szkoda mi jednak cyklu... :/

@iveo - mnie tak naprawdę swędzi tylko przy „ujściu” trochę. W środku nic nie czuje. Czuje po prostu takie podrażnienie przy wejściu do pochwy, jakbym miała obtarte czy coś takiego. No i uplawow już nie ma, zapach wydaje mi się już teraz raczej normalny.

@Marthi a nie masz swojego prowadzącego lekarza żeby zadzwonić zapytać
Żeby się upewnić że można bo tu każdy ma inne zdanie więc nie doradzimy

reklama
Do góry