reklama
Marthi
Fanka BB :)
Mi dr P mówił, że działa plemnikobojczo ,A też byłam wtedy przed owulacja. Tak jak pisze nie jest przeciwskazaniem w ciąży i później
I Ty wtedy faktycznie odpuscilas starania? [emoji20]
Ten Pimacufin mam w kremie, Oprócz tego Gynazol - jednorazowa maść 5g dopochwowa - w necie niby na forum znalazłam tez, ze nie jest przeciwwskazaniem do starań + 4 tabletki doustne, ale nie pamietam nazwy bo recepta została w aptece, zamówili lek i odbieram go dopiero jutro.
Trochę dolina
Ostatnia edycja:
U
użytkownik m
Gość
@martaha123 gratuluję, kiedyś cię wywoływałam, bo wiem że Twój przypadek był z tych cięższych, tym bardziej się cieszę że się udało, i uważam że takie zdołowanie jest dobre dla psychiki, bo w momencie kiedy już myślisz że nic z tego,i odpuszczasz- coś potrafi zaskoczyć
Chyba zacznę wierzyć w numerologie...
Na dziś miałam termin porodu pierwszego aniołka. Właśnie się dowiedziałam że bratowa urodzila, co prawda miesiąc wcześniej ale silna dziewczynka. 28.12 magiczny dzień.
Ostatnio jakoś tak różnie mi się daty łączą...
Na dziś miałam termin porodu pierwszego aniołka. Właśnie się dowiedziałam że bratowa urodzila, co prawda miesiąc wcześniej ale silna dziewczynka. 28.12 magiczny dzień.
Ostatnio jakoś tak różnie mi się daty łączą...
Marthi
@Destino - dziękuje za radę. Przemyśle to. Trochę szkoda mi jednak cyklu... :/
@iveo - mnie tak naprawdę swędzi tylko przy „ujściu” trochę. W środku nic nie czuje. Czuje po prostu takie podrażnienie przy wejściu do pochwy, jakbym miała obtarte czy coś takiego. No i uplawow już nie ma, zapach wydaje mi się już teraz raczej normalny.
@iveo - mnie tak naprawdę swędzi tylko przy „ujściu” trochę. W środku nic nie czuje. Czuje po prostu takie podrażnienie przy wejściu do pochwy, jakbym miała obtarte czy coś takiego. No i uplawow już nie ma, zapach wydaje mi się już teraz raczej normalny.
reklama
bertha
Nie z zajściem nie miałam problemu chociaż od kwietnia gdy nie liczyłam to i nie zabezpieczalam się A nic nie wynikało jakoś szybko. Teraz biorę tylko femibion Wit D i luteine A na początku przez 3 tygodnie prolutex
Wow, to aż niewiarygodne. Super!!
@Destino kochana, mocno cię wirtualnie przytulam
Podziel się: