reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia zaciskam mocno kciuki za piękne II kreseczki i wysoką betę! [emoji173]
@Hatice dostałam globulki macmiror (chyba dobrze napisałam). Dopóki będę brała besins to tak będzie... on mnie tam porządnie już „wyżarł”. Ale besins jeszcze tydzień i odstawiam, wiec oby wszystko wróciło do normy.

U mnie synuś potwierdzony [emoji173]

Dobrze ze to nic poważnego i cieszę się że chłopak zdrowy :)
Te globulki co dostałaś to takie wielkości orzecha i w kolorze toffi? :p

reklama
Dziewczyny a orientujecie się czy bez problemu można zmienić lekarza prowadzącego? Któraś tak robiła? Ciekawe jak lekarze się na to zapatarują...

@olaa90 ja też to miałam po luteinie po bensis a Ty masz teraz brać oba dopochwowo? Bo zwykle lekarze zmieniają progesteron na doustnie.
Myślę że można zmienić prowadzącego tym bardziej że jesteś na takim etapie że możesz powiedzieć że do tej pory dr P

reklama
@olaa90 ja sobie zmieniłam dokładnie w połowie gina z NFZ. Na bardziej ogarniętego i pilnującego, a nie robiącego mi USC przez 3 sekundy: dziecko żyje, dziękuję.... poprzedniemu się nie tłumaczyłam, nowemu powiedziałam, ze mam bliżej ;). Natomiast ten, który prowadzi mnie od poczatku i z którym będę rodzic pozostaje niezmienny i nic nie wie o tych na NFZ :)

Do góry