reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam się znad pierogów :D
@marzycielka81 Twoja bezsenność jest moim marzeniem ;) Zawsze mnie dopada przy pozytywnej becie, więc czekam na to jak na zbawienie ;)

Cieszę się z wszystkich dobrych wieści, zwłaszcza @marshia i @Oczekujaca123 - tak trzymać!

@olaa90 ciśnij o podglądzik :)
@Marthi przykro z powodu psinki, ale taka jest kolej rzeczy. Ludzie i zwierzaki kiedyś muszą odejść. Zwierzęta żyją dużo krócej, trzeba się z tym pogodzić i przeżyć. Spokoju dla Was
@burczuś ja tylko jeszcze zapytam czy znasz koszty immunoglobulin, bo pamiętam jak pisałaś, że do Maliny nie będziesz jeździć ze względu na koszta... No i nie wszystkim pomagają. Chociaż nie jestem przeciwnikiem, bo podchodziłam na nich 2 razy i trzeci raz też chciałam, tylko, że akurat był deficyt w hurtowniach. Ale 2 razy się nie udało...

Pięknych przyrostów bet i brzuszków życzę :)
U mnie dziś 2 dpt i plecy bolą niemiłosiernie. Łykałam już 2 spasmoliny i mefacit i gucio to pomogło :/ Kleję sobie pierogi ale co 15 min trzeba przysiąść bo nie da się z tymi plecami.

reklama
@dżoasia ulep kilka pierogow dla mnie
Kciukam za transfer i piekna bete [emoji110][emoji110][emoji110]

@Marthi milosci nawet na 4lapach nie zapomina sie z dnia na dzien. Jednak z kazdym dniem bedzie latwiej, choc na poczatku nic na to nie wskazuje

@dżoasia ulep kilka pierogow dla mnie
Kciukam za transfer i piekna bete [emoji110][emoji110][emoji110]

@Marthi milosci nawet na 4lapach nie zapomina sie z dnia na dzien. Jednak z kazdym dniem bedzie latwiej, choc na poczatku nic na to nie wskazuje
Destinko z chęcią mogę ci podrzucić troszkie :) do wyboru kapusta z grzybem, śliwka wędzona albo uszka z grzybami i dodatkiem kapusty. Jak jesz takie ciężkostrawne to jutro w południe jestem u ciebie - tylko nie wiem gdzie mieszkasz hihi :) mówię serio :)

@marshia wypadałoby, że w Wigilię betka powinna być dwucyfrowa (6dpt to jak 12dpo, z tym, że nie ma mowy o implantacji wcześniej niż w teoretycznej 6dpo, bo w 5 "dpo" jest przelot do bazy ;) )

@Oczekujaca123 skopiowałam sobie co napisalas i chyba będę stosować.... zanim zaczęłam brać luteinę to od ponad roku żadnych infekcji nie było a teraz brrrrrrrr
dzięki za podpowiedz :)

@Marthi moje pierwsze dwa tygodnie po śmierci psiaczka to wycięte dni z życiorysu.... naprawdę myślałam, że już nigdy nie będzie fajnie, bo jak to bez naszego Bruniaczka. Ale z czasem rany się zagoiły choć nie raz łzy leciały gdy widziałam podobnego pieska. Strasznie byłam zła na Boga wtedy... bo zmarł mój Tata i mój pies mi tak pomogl wyjsc z dołka, nie minął rok a odszedł Bruno. Tak myske ze małżeństwa bez dzieci są bardzo przywiązane do zwierząt. Ja nigdy nie potrafiłam zastąpić Bruna innym zwierzakiem chociaż uważam ze to jest bardzo dobre rozwiązanie. U nas wszedł wtedy temat dziecka i tak 4 rok leci a my bez psa i bez dziecka ;) przytulam mocno

Ostatnia edycja:
@dżoasia zaciskam mocno kciuki za piękne II kreseczki i wysoką betę! [emoji173]
@Hatice dostałam globulki macmiror (chyba dobrze napisałam). Dopóki będę brała besins to tak będzie... on mnie tam porządnie już „wyżarł”. Ale besins jeszcze tydzień i odstawiam, wiec oby wszystko wróciło do normy.

U mnie synuś potwierdzony [emoji173]

reklama
Do góry