reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam się znad pierogów :D
@marzycielka81 Twoja bezsenność jest moim marzeniem ;) Zawsze mnie dopada przy pozytywnej becie, więc czekam na to jak na zbawienie ;)

Cieszę się z wszystkich dobrych wieści, zwłaszcza @marshia i @Oczekujaca123 - tak trzymać!

@olaa90 ciśnij o podglądzik :)
@Marthi przykro z powodu psinki, ale taka jest kolej rzeczy. Ludzie i zwierzaki kiedyś muszą odejść. Zwierzęta żyją dużo krócej, trzeba się z tym pogodzić i przeżyć. Spokoju dla Was
@burczuś ja tylko jeszcze zapytam czy znasz koszty immunoglobulin, bo pamiętam jak pisałaś, że do Maliny nie będziesz jeździć ze względu na koszta... No i nie wszystkim pomagają. Chociaż nie jestem przeciwnikiem, bo podchodziłam na nich 2 razy i trzeci raz też chciałam, tylko, że akurat był deficyt w hurtowniach. Ale 2 razy się nie udało...

Pięknych przyrostów bet i brzuszków życzę :)
U mnie dziś 2 dpt i plecy bolą niemiłosiernie. Łykałam już 2 spasmoliny i mefacit i gucio to pomogło :/ Kleję sobie pierogi ale co 15 min trzeba przysiąść bo nie da się z tymi plecami.

reklama
@dżoasia ulep kilka pierogow dla mnie
Kciukam za transfer i piekna bete [emoji110][emoji110][emoji110]

@Marthi milosci nawet na 4lapach nie zapomina sie z dnia na dzien. Jednak z kazdym dniem bedzie latwiej, choc na poczatku nic na to nie wskazuje

@dżoasia ulep kilka pierogow dla mnie
Kciukam za transfer i piekna bete [emoji110][emoji110][emoji110]

@Marthi milosci nawet na 4lapach nie zapomina sie z dnia na dzien. Jednak z kazdym dniem bedzie latwiej, choc na poczatku nic na to nie wskazuje
Destinko z chęcią mogę ci podrzucić troszkie :) do wyboru kapusta z grzybem, śliwka wędzona albo uszka z grzybami i dodatkiem kapusty. Jak jesz takie ciężkostrawne to jutro w południe jestem u ciebie - tylko nie wiem gdzie mieszkasz hihi :) mówię serio :)

@marshia wypadałoby, że w Wigilię betka powinna być dwucyfrowa (6dpt to jak 12dpo, z tym, że nie ma mowy o implantacji wcześniej niż w teoretycznej 6dpo, bo w 5 "dpo" jest przelot do bazy ;) )

@Oczekujaca123 skopiowałam sobie co napisalas i chyba będę stosować.... zanim zaczęłam brać luteinę to od ponad roku żadnych infekcji nie było a teraz brrrrrrrr
dzięki za podpowiedz :)

@Marthi moje pierwsze dwa tygodnie po śmierci psiaczka to wycięte dni z życiorysu.... naprawdę myślałam, że już nigdy nie będzie fajnie, bo jak to bez naszego Bruniaczka. Ale z czasem rany się zagoiły choć nie raz łzy leciały gdy widziałam podobnego pieska. Strasznie byłam zła na Boga wtedy... bo zmarł mój Tata i mój pies mi tak pomogl wyjsc z dołka, nie minął rok a odszedł Bruno. Tak myske ze małżeństwa bez dzieci są bardzo przywiązane do zwierząt. Ja nigdy nie potrafiłam zastąpić Bruna innym zwierzakiem chociaż uważam ze to jest bardzo dobre rozwiązanie. U nas wszedł wtedy temat dziecka i tak 4 rok leci a my bez psa i bez dziecka ;) przytulam mocno

Ostatnia edycja:
@dżoasia zaciskam mocno kciuki za piękne II kreseczki i wysoką betę! [emoji173]
@Hatice dostałam globulki macmiror (chyba dobrze napisałam). Dopóki będę brała besins to tak będzie... on mnie tam porządnie już „wyżarł”. Ale besins jeszcze tydzień i odstawiam, wiec oby wszystko wróciło do normy.

U mnie synuś potwierdzony [emoji173]

reklama
Do góry