roxie123
Fanka BB :)
@marshia ja powiem tak , z CC jestem zadowolona przeszłam i wspominam dobrze . Po porodzie wiadomo zawsze ciężko ale to się zapomina i do przetrwania... 5 razy gorszy byl dla mnie nawał pokarmu i ból piersi . Ja sobie CC całkiem inaczej wyobrażałam , a jestem mile zaskoczona [emoji4] musisz wybrać według wskazań i według własnej psychiki ... u mnie nawet nie tyle wskazania co psychika nie pozwoliła na sn ... jakoś strasznie sie bałam o komplikacje które uważałam ze mogą byc dla niej większe przy sn niz przy cc ale to bylo moje podejście bo do sn nic nie mam .
Ja słysząc sn sztywnialam na sama myśl takze u mnie by nie przeszło .
Pomysl i obgadaj z lekarzem . Ja z moja dr byłam jednomyslna i obydwie balysmy sie do samego końca jaka ta moja dziewczynka duża będzie, na ciążowym strachu się skończyło zaczęła płakać I dostała 10 pkt [emoji7] Ale wszystko poszło perfecto [emoji4]
Ps. Jule zobaczyłam od razu po urodzeniu jeszcze z pepowinka potem do ucałowania później tato kangurowal jak mnie szyli przyjechalam i dostalam ja do cyca i tak już była z nami cały cZas . Na pierwsza noc tylko nie bo wiadomo . Od rana już miałam z powrotem . Wstawalam po 6h i prysznic od razu . W nocy już sama szlam do wc bez pomocy
Dziś kończymy tydzień ♡
Ja słysząc sn sztywnialam na sama myśl takze u mnie by nie przeszło .
Pomysl i obgadaj z lekarzem . Ja z moja dr byłam jednomyslna i obydwie balysmy sie do samego końca jaka ta moja dziewczynka duża będzie, na ciążowym strachu się skończyło zaczęła płakać I dostała 10 pkt [emoji7] Ale wszystko poszło perfecto [emoji4]
Ps. Jule zobaczyłam od razu po urodzeniu jeszcze z pepowinka potem do ucałowania później tato kangurowal jak mnie szyli przyjechalam i dostalam ja do cyca i tak już była z nami cały cZas . Na pierwsza noc tylko nie bo wiadomo . Od rana już miałam z powrotem . Wstawalam po 6h i prysznic od razu . W nocy już sama szlam do wc bez pomocy
Dziś kończymy tydzień ♡
Ostatnia edycja: