reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja w takim razie już nie zgłaszam Was do Ani dziewczynki skoro nasza Foczysia już to zrobiła :-)

@Porzeczka1234 ja 19 nie mogę, ale może w końcu kiedyś uda nam się spotkać jak będziesz w Łodzi. Bardzo mocno Wam kibicuje w walce o rodzeństwo dla Zosieńki :-*

Ja w takim razie już nie zgłaszam Was do Ani dziewczynki skoro nasza Foczysia już to zrobiła :-)

@Porzeczka1234 ja 19 nie mogę, ale może w końcu kiedyś uda nam się spotkać jak będziesz w Łodzi. Bardzo mocno Wam kibicuje w walce o rodzeństwo dla Zosieńki :-*
❤❤❤ kochana jeszcze się zgadamy bo jeszcze będę w styczniu po świętach zawsze trochę więcej czasu . Ściskam i buziaczki dla Misi!

@olaa90 Dziękuję maleństwo wspaniałe.

@Totois30 rano właśnie o tobie myślałam :) super ze juz w domku i synek zdrowy. Gratuluję kochana :*
@olaa90 no cudnie :) gratulacje udanej wizyty :)
@kasiula222 zespół masz na 100% ale na to acard i odpowiednia dawka heparyny i będzie git :) ana nie masz, więc tylko się cieszyć ;)

Powiedzcie ci, czy leukocyty 11.8 to już powód do zmartwień czy jeszcze nie? Aptt z dziś 26.2 czyli niby jeszcze norma ale już dół, ddimery 0.41 ostatnio były 0.30 więc myślę że oki. Co wy na to?

@Totois30 rano właśnie o tobie myślałam :) super ze juz w domku i synek zdrowy. Gratuluję kochana :*
@olaa90 no cudnie :) gratulacje udanej wizyty :)
@kasiula222 zespół masz na 100% ale na to acard i odpowiednia dawka heparyny i będzie git :) ana nie masz, więc tylko się cieszyć ;)

Powiedzcie ci, czy leukocyty 11.8 to już powód do zmartwień czy jeszcze nie? Aptt z dziś 26.2 czyli niby jeszcze norma ale już dół, ddimery 0.41 ostatnio były 0.30 więc myślę że oki. Co wy na to?
Roki dziwię się że nie mam Ana przy mojej chorobie SM wiec nie wiem czy dadzą mi chociaż 5 mg sterydu . A ty jaka dawkę bierzesz heparyny ? Masz też zespół antyfosfolipidowy .
Które dziewczyny mają też dodatni zespół antyfosfolipidowy?

reklama
Dziewczyny, tak się zastanawiam, może ten mój ból brzucha to jakaś infekcja pęcherza? Mam taki ostry ból jakby ktoś ciął mnie żyletka na samym dole brzucha. Nie odpuszcza po no-spie. Pisałyście kiedyś o jakimś leku na drogi moczowe który możemy zażywać w ciąży. Przypomnicie mi nazwę?

Do góry