reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino kochana daj znać jak u was ? Cały czas myślami z wami:*

@roxie123 kciuki za szczęśliwe rozwiązanie;)

A my kochane w szpitalu, pobolewal brzuszek , i kręgosłup pojechaliśmy do kontroli , na usg wszystko ok , maluszek waży 1600 g , szyjka się chyba skrócila ma 3.5 cm, ktg wyszło ok , ale raz się postawił brzuch i że wzgl na moja przeszłość położnicze zostawili nas na obserwację I dostaliśmy na rozwój plucek , więc pewnie te 4 dni nas potrzymaja...

@Destino mam nadzieję że sobie posiedzi jeszcze, jeszcze chociaż 7 tyg i będę szczęśliwa... ehh... no lekarze mówią że nie wygląda to na przed wczesny porod , ale mówi przy takiej przeszłości to oni wola dla bezpieczeństwa podać sterydki na płuca, no spa i leżę...wstaje za potrzeba i mam nadzieję że sie uspokoi, a Helenka dostała coś płuca?

@Destino cieszy mnie ten brak wieści, bo dobrze wróży :) trzymajcie się tam dzielnie.

@smerfik88 dobrze ze was zostawili, bo lepiej być pod kontrolą. Steryd w razie czego na pewno pomoże, ale mam nadzieję że się nie przyda i dotrwacie ładnie jeszcze te kilka tygodni. Szyjka 3.5cm jest bardzo ładna moim zdaniem, także lez odpoczywaj i nie denerwuj się ;)

@roki_1991 ja nie brałam nie pomogę!

@marzycielka81 trzymam kciuki za 4 komóreczki! Życzę Ci abyś doświadczyła macierzyństwa drugi raz! Aby twoja wiara podniosła się i krzyczała ale z radości.

@Oczekujaca123 będzie dobrze pamiętaj to 2 bąble moze dlatego coś boli i kłuje. Jeśli chodzi o śluz ja Ci pisałam ,że u mnie to normane było więc może się z nim zaprzyjaźnij ale nie usypiaj swojej czujności. O 12-13 z Wami!
Wiem wiem pamiętam i sie z nim "zaprzyjaźnilam", ale on co jakis czas zmienia swoje oblicze i mmie straszy ;p stwierdziłam, ze lepiej robic z siebie wariatke i wysylac zdjecia gin, niz potem zalowac. Chociaz standardowo znow se cos uroilam - moja gin zawsze odpisywala sms , a po sobtnim smsie oddzwonila do mnoe twierdzac, ze jej cos z telefonem sie dzieje i nie moze pisac, ale bede zyc i taki sluz jest normalny..
No wiec ja juz stwierdzilam, ze pewnie zadzwonila, zeby nie bylo dowodow, ze nie przejela sie moim sluzem gdyby jednak bylo cos zle... no maz stwierdzil , ze chyba zeswirowalam juz ;p

@Destino kochana daj znać jak u was ? Cały czas myślami z wami:*

@roxie123 kciuki za szczęśliwe rozwiązanie;)

A my kochane w szpitalu, pobolewal brzuszek , i kręgosłup pojechaliśmy do kontroli , na usg wszystko ok , maluszek waży 1600 g , szyjka się chyba skrócila ma 3.5 cm, ktg wyszło ok , ale raz się postawił brzuch i że wzgl na moja przeszłość położnicze zostawili nas na obserwację I dostaliśmy na rozwój plucek , więc pewnie te 4 dni nas potrzymaja...
Trzymaj sie ;* , który to tydzien?

@smerfik88 dobrze że jesteście pod kontrolą mały na pewno jeszcze posiedzi w brzuszku dla mamusi, dla pocieszenia powiem Ci że mi się brzuch stawiał kilka razy dziennie od 23 tc do samej końcówki i daliśmy radę więc mam nadzieję że tylko na strachu się u was skończy:* A i ja uważam że lepsze stawianie się brzuszka niż skurcze...

@roxie123 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡z Tobą!

reklama
Wiem wiem pamiętam i sie z nim "zaprzyjaźnilam", ale on co jakis czas zmienia swoje oblicze i mmie straszy ;p stwierdziłam, ze lepiej robic z siebie wariatke i wysylac zdjecia gin, niz potem zalowac. Chociaz standardowo znow se cos uroilam - moja gin zawsze odpisywala sms , a po sobtnim smsie oddzwonila do mnoe twierdzac, ze jej cos z telefonem sie dzieje i nie moze pisac, ale bede zyc i taki sluz jest normalny..
No wiec ja juz stwierdzilam, ze pewnie zadzwonila, zeby nie bylo dowodow, ze nie przejela sie moim sluzem gdyby jednak bylo cos zle... no maz stwierdzil , ze chyba zeswirowalam juz ;p
Kochana będziesz jeszcze co jakiś czas swirować a czym wyższa ciąża tym będzie gorzej niestety. Pewnie lepiej się upewnić! Nasi ginekolodzy to złotka bo kto by z nami wytrzymał. Niech zmierzy szyjkę przez usg przez pochwę wtedy trochę odsapniesz.

@marshia wiem, że pewno masz dużo zmartwień ale twoje milczenie wzbudza mój straszny niepokój. Napisz kilka słów ❤❤❤

@roxie123 pewnie już się tulicie

Do góry