roki_1991
Fanka BB :)
@roki_1991 ale może ona miała zespół APS np?
Nie mam pojęcia... Wiem tyle ile koleżanka mówiła.. Ze mało się nie przekręciła. Ale więcej szczegółów nie znam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@roki_1991 ale może ona miała zespół APS np?
@JoannaRak czyli 6 dpt już powinna beta coś wskazać tak ? Kochana może jednak nie wszystko stracone ....przytulam
@JoannaRak nie znam się, ale wierze w cuda i zycze Ci by beta Cie zaskoczyła :* moze faktycznie trochę szybko. Niezmiennie trzymam kciuki za Ciebie ;*raczej powinna cokolwiek a tutaj nic. Na tym etapie ostatnio mialam kolo 100, gdyby choc cos bylo to mialabym nadzieje a tak to nic
Raczej po paru godzinach każą już wstawać. Ja po mojej operacji, która skończyła się o 4, wieczorem musiałam ( chciałam) zrobić chociaż pare kroków. Ja dostawałam heparynę przez 5 dni po operacji, jeszcze pare dni zrobię w domu na własna rękę i chyba już odstawię. Oby było ok@iveo poniewaz po cc lezysz to nie trzeba miec aps by byly powiklania w postai zakrzepow. Miedzy innymi dlatego po cc heparyna jest zalecana
@JoannaRak [emoji178]