@Nadja_n - homocysteine najlepiej trzymac na poziomie 5-6, zatem juz niżej lepiej nei schodz - pilnuj tego poziomu, który teraz masz
np poprzez branie leków co 2 dzien poki co. Btw. Mi tez metylki szybko zbijają homocysteine, ale chwilowo znowu robie przerwe od leków. Chociaz miesiąc.
@Oczekujaca123 - odnosnie diety makaronów itd dodam, ze jak sie go ugotuje np wieczorem i wsadzi na noc do lodówki to ponoc na nastepny dzien ma on tez niższy indeks glikemiczny przez wychłodzenie, tak samo jest chyba z ziemniakami jak dobrze kojarzę z jakiejs grupy...
@justkaki - a badalas z Fsh od razu LH? Czesc ginekologów patrzy na stosunek FSH do LH. Poczytaj o tym i sobie oblicz jesli badalas. Wazne jest tez w ktorym dc badalas te hormony. Edit: doczytałam, ze w 3dc wiec to akurat dobrze.
@marshia - ładny brzusio juz sie pcha[emoji6]
@maa821 - powodzenia zatem na cc[emoji8]
@plastulinka - kciuki!
@marzycielka81 - ja nigdy nie słyszałam o takim zabiegu, ale trzymam kciuki.... [emoji8]
Ja za to na weekend (zmieniając temat), jadę z Mezem nad morze sie odstresować... liczę na piękna pogode i odrobine relaksu przed laparo za niecałe 3 tygodnie.
Wszystkiego dobrego, Dziewczyny.