Porzeczka1234
Fanka BB :)
Wiesz co powiem brutalnie weź się w garść. Rozumiem , że nie chcesz iść na grób to twój wybór. Ale już pisać żeby ktoś przeżywał taki koszmar straty dziecka to chyba nieludzkie. Jeśli nie radzisz sobie sama ze sobą poszukaj pomocy psychologa, psychiatry to daje na prawdę wiele. Skoro już pochowałaś dzieci i masz grób nie żałuj bynajmniej masz gdzie postawić znicz moja koleżanka strata 26 tydzień do dziś płacze że dziecka nie pochowała . Mam nadzieje że sie nie obrazisz za to co napisałam ale nie jesteśmy tutaj tylko po to żeby się głaskać.@Oczekujaca123 dziekuje za wsparcie wlasnie ktos kto to przeszedl rozumie- ktos kto nie niestety nie zrozumie nie znaczy ze zycze komus, choc czaserm wkurzam sie i zycze zeby kogos to spotkalo potem mi glupio ze tak pomyslalam. a potem znowu zycze bo mysle ja k to przezyjesz zrozumiesz, potem znowu jestem zla na siebie ze slucham tejh zlej ztrony mojej i tak w kolko. staram sie nie mierzyc siebie miara innych- ciezkie to jest. Powiem to wam sa osobyu ktorym zycze tej samej tragedi nie wiem czemu moze jestem zla osoba.Nie rozumiem siebie poprostu zycze zle zeby ktos kto mowil o mnie zle i byl dla mnie wredny przezyl takie cierpienie.
Dziewczyny ile jeszcze mozna zniesc bo jak widac u mnie juz kres mozliwosci. Gdyby te straty byly wczesne byloby mi latwiej gdyby nei bylo tego grobu, tak zaluje tej decyzji o pochowku to byla zla decyzja za trudna dla mnie a teraz nie ma odwrotu
Ps wstyd na grobie dziecka przechodzi gdy się pogodzimy z tym co się stało.