reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Oczekujaca123 Wolę nie wspominać mojego początku miałam krwawienie i bóle o reszcie nie wspomnę.
@anna_kat Życzę aby maluszek tym razem zaskoczył.
Ale rozumiem, ze bylo pozniej dobrze...?

Dzieki dziewczyny za wsparcie ;*
@Roki1991 Twoj bol mnie troche pociesza.. w sensie ten w tej dobrej ciazy... myslalam, ze moj problem zacznie sie wtedy jak szyjka bedzie szwankowac i szew beda zakladac.. a nie od razu.. :(

Ale rozumiem, ze bylo pozniej dobrze...?

Dzieki dziewczyny za wsparcie ;*
@Roki1991 Twoj bol mnie troche pociesza.. w sensie ten w tej dobrej ciazy... myslalam, ze moj problem zacznie sie wtedy jak szyjka bedzie szwankowac i szew beda zakladac.. a nie od razu.. :(

Mnie teraz bolało jak 10 @ na raz... Masakryczny ból na którego nie pomogła nawet nospa... Także połóż się i myśl pozytywnie, bo głowa faktycznie ma tu duże znaczenie niestety

@Destino specu od heparyny. Ile ona się utrzymuje we krwi, 24h? Czy cos tam potem jeszcze dziala?
Progesteron i estrogeny mam brac do wtorku, ale zastanawiam sie nad heparyna, czy odpuscic ja sobie juz, czy np jutro nie wziac, a wziac w poniedzialek. Acard ostatni raz bralam w czwartek i z tego co mi swita w glowie to on dzialal jeszcze tydzien czasu. Wiec jego dzialanie jeszcze się utrzymuje w moim organizmie.

@basiawol tak jak każda z nas kochana, urlop albo pół dniówki :( ja pracuje 8h nie 5 jak w państwowkach i niestety już tyle dni urlopu wykorzystałam na te monitoringi,ze już jadę na oparach...

reklama
@basiawol :) przy czym kobiety się w ogóle nie trzymają tych godzin i zajmują kolejki już w godzinach wizyt... np już o 10...
7B76A98A-228F-4033-A8F1-4551765A348E.jpeg

Załączniki

• 7B76A98A-228F-4033-A8F1-4551765A348E.jpeg
    7B76A98A-228F-4033-A8F1-4551765A348E.jpeg
    767,3 KB · Wyświetleń: 372
Do góry