reklama
magda1208
Fanka BB :)
@Oczekujaca123 Wolę nie wspominać mojego początku miałam krwawienie i bóle o reszcie nie wspomnę.
@anna_kat Życzę aby maluszek tym razem zaskoczył.
Oczekujaca123
Ale rozumiem, ze bylo pozniej dobrze...?@Oczekujaca123 Wolę nie wspominać mojego początku miałam krwawienie i bóle o reszcie nie wspomnę.
Dzieki dziewczyny za wsparcie ;*
@Roki1991 Twoj bol mnie troche pociesza.. w sensie ten w tej dobrej ciazy... myslalam, ze moj problem zacznie sie wtedy jak szyjka bedzie szwankowac i szew beda zakladac.. a nie od razu..
roki_1991
Ale rozumiem, ze bylo pozniej dobrze...?
Dzieki dziewczyny za wsparcie ;*
@Roki1991 Twoj bol mnie troche pociesza.. w sensie ten w tej dobrej ciazy... myslalam, ze moj problem zacznie sie wtedy jak szyjka bedzie szwankowac i szew beda zakladac.. a nie od razu..
Mnie teraz bolało jak 10 @ na raz... Masakryczny ból na którego nie pomogła nawet nospa... Także połóż się i myśl pozytywnie, bo głowa faktycznie ma tu duże znaczenie niestety
@Destino specu od heparyny. Ile ona się utrzymuje we krwi, 24h? Czy cos tam potem jeszcze dziala?
Progesteron i estrogeny mam brac do wtorku, ale zastanawiam sie nad heparyna, czy odpuscic ja sobie juz, czy np jutro nie wziac, a wziac w poniedzialek. Acard ostatni raz bralam w czwartek i z tego co mi swita w glowie to on dzialal jeszcze tydzien czasu. Wiec jego dzialanie jeszcze się utrzymuje w moim organizmie.
Progesteron i estrogeny mam brac do wtorku, ale zastanawiam sie nad heparyna, czy odpuscic ja sobie juz, czy np jutro nie wziac, a wziac w poniedzialek. Acard ostatni raz bralam w czwartek i z tego co mi swita w glowie to on dzialal jeszcze tydzien czasu. Wiec jego dzialanie jeszcze się utrzymuje w moim organizmie.
reklama
Podziel się: