reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Oczekujaca123 ja jak zobaczyłam plamienie od razu polecialam do gina - przypadkowego na osiedlu i zostałam u niego do dzis. Nie robił problemu przepisac.
Ale mysle jak wezmiesz luteine jak pisze @Porzeczka1234 to chyba to samo.
Lezec nie musisz chyba ze Cie to uspokaja ale na pewno nic nie zmienia.
Mam nadzieje ze to jednodniowe zagniezdzajace i jutro bedzie spokój

reklama
U mnie dziewczyny takie kluchy poszly, sorry za okreslenie, ze naprawdę, nic z tego nie bedzie. Zostałalo mi parę rzeczy do zbadania, tyle mogę zrobic.
Mam tak bardzo dosc, tego zycia w zawieszniu. Jestem ostatnie tygodnie tak wylaczona z zycia, moje dziecko zachwuje sie zupelnie inaczej, i wiem, ze to moja wina. Nie nadaje się do tego [emoji22] wykorzystam to co mamy i koniec.

@Oczekujaca123 piękny przyrost bety :) bóle pleców znam... Miałam w każdej ciąży, nie wiem czy miały coś wspólnego ze stratą czy nie, ale pocieszę cię że w tej też miałam i to takie mega jak przy okresie, nie mogłam się ruszać. Nawet nie mogłam leżeć tak bolało... A dzidziuś pięknie rozrabiał :) także głowa do góry, odpoczywaj i myśl pozytywnie bo to dużo daje ;)

reklama
Do góry