reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@plastulinka ja widzę tam kreskę. Pamietam, ze wcześniej tez mialas. Dwa razy to nie moze być chyba przypadek ...myśle, ze należą ci się gratulacje :)
@anna_kat jeśli dobrze przewidujesz, to przykro mi bardzo ...
Dziewczyny, czy można jakoś magicznie przewidzieć czy wytrzymam jeszcze tydzień bez rodzenia?:)może jakieś typowe objawy są pare dni przed porodem? zaczynam jutro 38 tc i lekarz każe mi się zgłosić do szpitala jak znaczne 39tc. Mam mieć cc bo naturalny poród może być dla mnie niebezpieczny. Boje się tyle czekać, ale nie zmuszę lekarza żeby przyjął mnie wcześniej. Wypatruje wszelkich objawów, ale nie umiem nic wywróżyć. Są tu jakieś specjalistki od tego typu spraw?

reklama
@andziaa1712 - ja musiałam zrobic badania po 1 wizycie (a najpierw odczekać cykl od poronienia) i na następnej wizycie miałam juz omówiony plan działania. Poki co nie ma konieczności bym jezdzila tam ponownie na wizyty do Wrocławia.

@olaa90 - gratki[emoji8]

@kasiula8878 - ja jestem z Poznania. Chodziłam do dr Kubiczyk a teraz do dr Breborowicza z MedArt. Polecam.

@anna_kat - przytulam...

Dziekuje dziewczyny za kciuki![emoji8]

Do góry